Juleopskrifter

Julen er en tid der betyder hygge og god mad for de fleste af os – her på siden finder du vores allerbedste juleopskrifter. De er opskrifter vi selv bruger og retter vi laver herhjemme år efter år.

Vi har sikkert alle de der ting vi skal lave eller bage hvert år, som bare hører julen til. Her er det for eksempel ikke rigtig jul før vi har bagt fedtkager og vi har fået lavet æbleskiver.

For os er det vigtigt at give ungerne nogle gode juleminder. Også igennem maden og tilberedningen. Vi elsker at inddrage børnene i forberedelserne til jul, og de er allerede rigtig gode til at lave og lave mad. Husk at det er nu vi skaber minder for livet.

Find de bedste juleopskrifter på julemad, julebagværk og meget andet her – listen vil blive opdateret hvert år med nye spændende opskrifter til julemaden.

Mad for madelskere - God familiemad hver dag

Hej - Velkommen til...

Bag Mad for Madelskere gemmer der sig en lille familie bosat i Sønderjylland. Familien består af mor Tina, far Rasmus, Johannes på 4 år og Ellen på 3 år. Familiehunden Lasse er også med når der skal smages på retterne.