Populært:

Madplan

Her får du ugens madplan med indkøbsliste! Det er en madplan med opskrifter som hele familien kan spise, og som hele familien kan være med til at tilberede. Madplanerne vil indeholde varieret almindelig kost, som en dansk børnefamilie vil elske at sætte tænderne i.

tilpas din madplan og få indkøbsliste

Du kan under madplanen gemme den, og selv redigere i madplanen. Det vil sige du kan rette hvor mange personer du skal lave mad til på de enkelte dage, og også skifte retter ud eller tilføje helt andre opskrifter til madplanen hvis du har lyst. I kolonnen “Andet” kan du tilføje opskrifter på for eksempel bagværk du vil lave til madpakken, kager du vil bage i løbet af ugen eller noget helt andet.

Er der noget i madplanen, der ikke falder i Jeres smag, så kan du søge i vores over 700 opskrifter, hvor du helt sikkert kan finde en ret, der passer bedre til Jeres familie.

Når du er tilfreds med Jeres madplan, kan du generere en indkøbsliste, med alle ingredienserne til ugens madplan. Hvis der er noget du allerede har i skabene, kan du nemt klikke det af på indkøbslisten, så det forsvinder. Til sidst kan du nemt printe alle opskrifterne og indkøbslisten ud på en gang.

madplaner

Vigtig info om madplan og indkøbsliste

  • Indkøbsliste
    • Når der ingen enhed er angivet, er der tale om styk. Altså 3 (stk) agurker, 3 (stk) citroner, 2 (stk) kyllinger osv.
    • Friske krydderurter er angivet i dl – vi forudsætter at 1 dl svarer til et lille bundt fra supermarkedet.
    • Ud for en ingrediens kan der være flere angivelser af enheder. Du skal bruge dem samlede mængde, så hvis der står 200 g og 4 spsk nedenunder ud for sukker, skal du bruge 200 g plus 4 spsk sukker til opskrifterne i alt.

Madplan med indkøbsliste

I sammenhæng med vores gratis madplan, får du også en madplan med indkøbsliste. Det vil sige at du nemt kan handle ind til madplanen med en indkøbsliste du selv kan printe ud og tage med dig. Eller du kan se den på den telefon i supermarkedet.

Madplanen kan du gemme og tilpasse, og hvis der er noget der ikke falder i Jeres smag, kan du skifte opskrifter ud. Når du er tilfreds med madplanen, kan du generere indkøbslisten og angive hvor mange personer du skal lave mad til de enkelte dage. Herefter får du en samlet indkøbsliste, hvor du nemt kan tjekke de indgredienser af du allerede har derhjemme.

Så er du klar til at handle ind til den næste uge.

Få styr på madbudgettet med en madplan

En madplan er første skridt til at få styr på sit ugentlige madbugdet. En stor fælde mange løber i, er nemlig at de ikke ved hvad de skal spise til aftensmad, og derfor kommer de til at handle mange gange om ugen og meget impulsstyrret.

Hvis man ved præcis hvad man skal have til aftensmad, kan man bedre forberede sig, og nøjes med at handle stort ind en gang om ugen. Der er selvfølgelig plads til at flytte rundt på dagene indbyrdes, og springe en ret over til fordel for en rugbrødsmad en dag hvis man kommer sent hjem.

Vores madplaner er ikke decideret med fokus på billig aftensmad, men ved at bruge vores madplaner vil du opleve at du kan spare penge generet ved at følge madplanerne, da du får helt styr på alle ugens indkøb på en gang, og undgår dyre fastfood-løsninger og inpulsindkøb.

Nem madplan

Hvis du følger vores madplaner, vil du hver uge få en nye madplan med velafprøvede opskrifter. Det er derfor en super nem madplan for dig! OG så er den helt gratis. Brug madplanen som inspiration, eller følg den slavisk dag for dag, det er helt op til dig selv.

Madplan til børn og voksne

Alle vores opskrifter i madplanen er testet og spist af både børn og voksne i vores familien. Når antallet er angivet til 4 personer, vil det passe med en familie på 4. Hvis din familie spiser rigtig godt, kan det anbefales at sætte antallet til 6 personer. Så er der måske også list rester til dagen efter.

Vi elsker at have børnene med i køkkenet, og de hjælper til med de fleste af retterne i vores madplan. Vi vil derfor opfordre dig til at invitere ungerne med i køkkenet, det synes de fleste børn er sjovt. Derudover er de ofte mere tilbøjelige til at smage på nye ting og spise flere retter hvis de har været med til at lave det.


Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.