Populært:

Madformadelskere / Madplaner / Madplan uge 7

Madplan uge 7


Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

Photo of author

Tina Westergaard Møller

Uge 7 er vinterferie for nogle, men det betyder ikke vinterferie fra den ugentlige madplan. Men en madplan kan du bruge mere tid på at være sammen med familien, og ikke bekymre dig om hvad aftensmaden skal være hver aften.

madplan uge 7

Hverdagsmad for hele familien til uge 7

Om du har vinterferie eller ej i uge 7, så skal der aftensmad på bordet.

Derfor har vi selvfølgelig lavet en madplan, som nemt kan følges, også i en travl hverdag med børn, arbejde og hvad der ellers følger med.

Vi starter ugen med en panini med kylling, det er virkelig noget hele familien elsker at spise. Så skal vi have omelet med bacon og champignon og en lækker vegetarisk tærte.

Derudover byder ugen på pølsegryde, et fad lækre nachos med oksekød, glaseret hamburgerryg med flødekartofler med parmesan, og sidst men ikke mindst græsk bøf med græske kartofler, salat og tzatziki.

Der er masser af lækre retter at gå i gang med, og du kan selvfølgelig tilpasse madplanen, så den passer lige til Jeres familie.

Madplan for uge 7

madplansfunktion

Hvad synes du om opskrifterne?

Har du prøvet en af opskrifterne her i madplanen? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Opskrift af

Skriv en kommentar


Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.