Populært:

Madformadelskere / Madplaner / Madplan uge 4

Madplan uge 4


Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

Photo of author

Tina Westergaard Møller

Januar lakker mod enden, men kulden holder fast endnu. Derfor er der selvfølgelig både lækker og varmende mad på madplanen i denne uge. Vi skal sætte tænderne i alt fra en nem og børnevenlig kartoffelsuppe til vegetarisk mexi bowl, hakkebøffer i fad og kyllingelår.

madplan uge 4

Hverdagsmad for hele familien til uge 4

Januar er kold, og derfor er vi nok mange der hygger lidt ekstra indendøre. Næste uge byder i hvert fald på masser af gode retter, som hele familien vil spise med glæde.

Vi starter ugen med et pastafad. Det er altid et hit herhjemme, og i denne version med kylling og porre smager det altså bare skønt. Så skal vi have en mættende og nem kartoffelsuppe med gulerødder og skinke, efterfulgt af hakkebøffer i fad med kartofler og ærter.

Derudover er der brændende kærlighed på menuen, det er en ret både børn og voksne elsker herhjemme. Weekenden byder på en vegetarisk mexi bowl med sort bønnemos, en bøf bearnaise med fritter og en omgang ovnstegte kyllingelår med tabouleh og broccoli i ovn.

Madplan for uge 4

madplansfunktion

Hvad synes du om opskrifterne?

Har du prøvet en af opskrifterne her i madplanen? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Opskrift af

Tina Westergaard Møller Avatar

Skriv en kommentar


Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.