Populært:

Madformadelskere / Madplaner / Madplan uge 43

Madplan uge 43


Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

Photo of author

Tina Westergaard Møller

Efterårsferien er slut for mange, men det betyder jo ikke at det er slut med alt den lækre efterårsmad. I denne uge skal vi blandt andet have mad med græskar, jordskokker og rodfrugter, som alle er nogle af efterårets skønne råvarer.

madplan uge 43

Hverdagsmad for hele familien til uge 43

Vi håber at alle har nydt efterårsferien. Det er altid sådan et skønt afbræk for børn og voksne her når efteråret melder sig.

Selvom ferien er slut, skal vi stadig spise masser af lækre efterårsråvarer og hygge og lidt ekstra i det våde og blæsende vejr.

Næste uge byder på masser af god mad. Blandt andet skal vi have bagte jordskokker med en lækker cuvette og rødvinssovs, vi skal have en dejlig vintersuppe, og så skal vi have en skøn græskarrisotto.

Vi skal derudover lave tyrkisk pide med oksekød og feta, et nemt pastafad med oksekød og en lækker ongang forloren hare.

Vi håber at du kan finde inspiration til ugens madplan og indkøbsliste her, og at du får en fantastisk uge med god mad og nogle hyggelige timer med familien i køkkenet.

Madplan for uge 43

madplansfunktion

Modtag vores madplan hver uge i din indbakke

Hvad synes du om opskrifterne?

Har du prøvet en af opskrifterne her i madplanen? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Opskrift af

Tina Westergaard Møller Avatar

Skriv en kommentar


Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.