Hjem » Madplaner » Madplan uge 43

Madplan uge 43

Efterårsferien er slut for mange, men det betyder jo ikke at det er slut med alt den lækre efterårsmad. I denne uge skal vi blandt andet have mad med græskar, jordskokker og blomkål, som alle er nogle af efterårets skønne råvarer.

madplan uge 43

Hverdagsmad for hele familien til uge 43

Vi håber at alle har nydt efterårsferien. Det er altid sådan et skønt afbræk for børn og voksne her når efteråret melder sig.

Selvom ferien er slut, skal vi stadig spise masser af lækre efterårsråvarer og hygge og lidt ekstra i det våde og blæsende vejr.

Næste uge byder på masser af god mad. Blandt andet skal vi have bagte jordskokker med en lækker cuvette og rødvinssovs, vi skal have frikadeller med blomkål i flødesovs og så skal vi have en skøn græskarrisotto.

Vi skal derudover lave tyrkisk pide med oksekød og feta, et nemt pastafad med oksekød og en lækker thaisuppe med rejer.

Uge 43 er jo også ugen hvor nogle af os fejrer halloween. Vil du have opskrifter til halloween, kan du finde alle vores opskrifter til halloween her.

Vi håber at du kan finde inspiration til ugens madplan og indkøbsliste her, og at du får en fantastisk uge med god mad og nogle hyggelige timer med familien i køkkenet.

Madplan for uge 43

madplansfunktion

Modtag vores madplan hver uge i din indbakke

Hvad synes du om opskrifterne?

Har du prøvet en af opskrifterne her i madplanen? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Photo of author

Opskrift af Tina Westergaard Møller

Tina er 33 år og uddannet civilingeniør i Arkitektur. Arkitektblyanten er dog skiftet ud med laptop og piskeris, og nu bruger hun meget af sin tid på at dele glæden ved madlavning med Jer her på Madformadelskere. Tina har stået i køkkenet siden hun var lille, og havde som barn en drøm om at blive kok. Hun elsker at fremtrylle lækre desserter og kager, og dele dem med familie og venner.

Skriv en kommentar

KONTAKT

Redaktionen består af:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund
[email protected]

COPYRIGHT

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge vores materiale i hverken privat eller kommercielt henseende. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.