Madformadelskere / Madplaner / Madplan uge 40

Madplan uge 40


Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

Photo of author

Tina Westergaard Møller

De kolde og blæsende efterårsdage er en realitet. Vi må derfor forkæle os selv med lidt ekstra god efterårsmad. I denne uge er der blandt andet suppe og en skøn efterårsgryderet på madplanen.

madplan uge 40

Hverdagsmad for hele familien til uge 40

Det begynder at blive koldt udenfor og her vestpå også ret blæsende. Derfor er det skønt med nogle gode efterårsretter at varme sig på.

I denne uge skal vi blandt andet have en skøn og virkelig nem aspargessuppe, en gryderet med svinekød, kikærter og varme krydderier og en gang klassiske frikadeller med brun sovs.

Den står også på en lækker kylling paprikash, som serveres med pasta, hakkebøffer i fad med ovnkartofler og lækre spinatpandekager med varmrøget laks og syltede rødløg. Der er selvfølgelig også en pastaret, i denne uge er det det børnevenlige pastafad med pølser.

Der er altså masser af god mad at se frem til i den kommende uge, og husk endelig at tage ungerne med i køkkenet så I kan tilberede maden sammen som familie.

Det er vores erfaring at børnene spiser meget mere og har mod på at smage flere forskellige ting når de selv har været med til at lave det.

Madplan for uge 40

madplansfunktion

Modtag vores madplan hver uge i din indbakke

Hvad synes du om opskrifterne?

Har du prøvet en af opskrifterne her i madplanen? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Photo of author

Opskrift af Tina Westergaard Møller

Tina er 33 år og uddannet civilingeniør i Arkitektur. Arkitektblyanten er dog skiftet ud med laptop og piskeris, og nu bruger hun meget af sin tid på at dele glæden ved madlavning med Jer her på Madformadelskere. Tina har stået i køkkenet siden hun var lille, og havde som barn en drøm om at blive kok. Hun elsker at fremtrylle lækre desserter og kager, og dele dem med familie og venner.

Skriv en kommentar

KONTAKT

Redaktionen består af:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund
[email protected]

COPYRIGHT

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge vores materiale i hverken privat eller kommercielt henseende. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.