Populært:

Madformadelskere / Madplaner / Madplan uge 39

Madplan uge 39


Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

Photo of author

Tina Westergaard Møller

Efterårsvejret har ramt os med regn, blæst og lidt køligere temperaturer. Supermarkederne bugner af lækre råvarer lige nu, og vi skal i gang med at spise mere kål, rodfrugter og varme krydderier. Det er en skøn årstid at lave mad på!

madplan uge 39

Hverdagsmad for hele familien til uge 39

Her sidst i september er det altid en fryd at handle ind til ugens aftensmad. Supermarkeder og grønthandlere bugner simpelthen af lækre råvarer som kål, rodfrugter, græsker og den slags. Alt sammen i skønne farver og lige til at blive glad af!

Denne uges madplan indeholder lækker og hyggelig efterårsmad. Vi begynder at spise mere kål og rodfrugter, og supper og gryderetter får mere plads i madplanen. Stadigvæk med fokus på at hele familien kan spise med, og det er retter som vi kan hjælpes ad med at lave i køkkenet.

I denne uge skal vi blandt andet have en skøn jordskokkesuppe med sprød torsk, karrykål med oksekød, en lækker og nem vegetarisk pastaret, stifado – som er en af vores personlige livretter, hakkebøffer i champignonsovs og den danske klassiker paneret flæsk.

Der er masser af gode efterårssmage, og det er ganske enkelt at printe både opskrifter og indkøbslisten ud herunder.

Madplan for uge 39

madplansfunktion

Modtag vores madplan hver uge i din indbakke

Hvad synes du om opskrifterne?

Har du prøvet en af opskrifterne her i madplanen? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Opskrift af

Tina Westergaard Møller Avatar

Skriv en kommentar


Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.