Tapas

Vi elsker tapas, og især når det er hjemmelavet. Så kan men nemlig vælge alle sine yndlings tapasretter og spise alt det man har lyst til. Børnene elsker også tapas, så derfor får vi det ganske ofte herhjemme. Heldigvis er vi alle enige om at det er ret lækkert til aftensmad, og her på siden deler vi vores bedste tapasopskrifter med dig.

Spanske tapasopskrifter

Tapaskomceptet er oprindeligt spansk. Derfor finder der også mange originale spanske tapasretter. Her på bloggen elsker vi at lave opskrifter på nogle af de lækre spanske tapas, og vi laver dem tit herhjemme. Ofte sammen med nogle mere “fordanskede” tapasretter og lækre små hapsere.

Tapas som hovedret

Det kan man sagtens. Det gør vi ofte herhjemme. Det handler selvfølgelig om at have nogle lækre retter på menuen, og så noget rigtig godt brød oven i. På den måde kan de fleste blive mæt af en god tapasmenu.

Tapas som gæstemad

Tapasretter er fantastisk gæstemad. Det er nemlig nogle små retter, som tager lang tid at spise, og som man kan sidde og hygge sig over med et godt glas vin. Meget kan du forberede i god tid før gæsterne kommer, og så er tapas bare rigtig hyggeligt.

Dessert til tapas

Du kan gribe dessert til tapas an på forskellige måder. Enten kan du gå all in og lave desserttapas, altså små desserter anretter som små hapsere og i små portioner. Det kan være brownie, citronfromage og andre traditionelle desserter der bare er anrettet i mindre portioner.

Du kan også bage en lækker kage eller serverer ananas med myntesukker og eventuelt en kugle is til. Det er en lækker og frisk dessert oven på et lækkert tapasmåltid.

Forslag og inspiration til tapasopskrifter

Herunder finder du vores bedste tapasopskrifter og masser af inspiration og ideer til nye opskrifter du kan prøve til din næste tapasmiddag.

Vi håber du kan bruge nogle af vores ideer, og at du får lavet et fantastisk tapasmåltid.

Opskrifter

Mad for madelskere - God familiemad hver dag

Hej - Velkommen til...

Bag Mad for Madelskere gemmer der sig en lille familie bosat i Sønderjylland. Familien består af mor Tina, far Rasmus, Johannes på 4 år og Ellen på 3 år. Familiehunden Lasse er også med når der skal smages på retterne.