Aftensmad opskrifter og inspiration til middagsretter

Vi har rigtig mange gode opskrifter her på bloggen på lækker aftensmad og gode middagsretter. Både til hverdag og til mere festlige lejligheder.

Vi spiser selv aftensmad i mange forskellige afskygninger. Det kan være klassisk dansk den ene dag og indisk eller tyrkisk den næste. Vi elsker at prøve forskellige retter og køkkener fra forskellige lande.

Børnene herhjemme synes også det er sjovt at spise forskellig mad, og vi snakker ofte om de lande eller kulturer som retterne stammer fra. Det er både sjovt og lærerigt at udforske forskellig mad og retter fra hele verden.

Hurtig hverdagsmad og weekendretter

Her finder du en god blanding af lækker aftensmad du hurtigt kan lave i en travl hverdag og retter der tager lidt længere tid at lave, og som er skøn weekendmad.

Hvis det skal gå hurtigt, og du har travlt, så tjek: Hurtig aftensmad

Mange af retterne her kan du faktisk også speede lidt op for hvis du har en god trykkoger. Du kan for eksempel lave bolognese på 1 time ved at koge den i trykkoger.

Tag ungerne med i køkkenet

Når vi laver mad er ungerne ofte med. De elsker at lave mad sammen med os, og ofte har de også lyst til at spise mere når de selv har været med til at tilberede maden inden. Derudover er den skøn kvalitetstid med ungerne at lave mad sammen, og det giver en masse gode minder som børnene vil huske når de bliver ældre.

Vi håber at vores opskrifter kan være med til at give god inspiration til lækker aftensmad og ikke mindst en masse gode minder i køkkenet og omkring spisebordet.

Opskrifter på aftensmad og middagsretter

Opskrifter

Mad for madelskere - God familiemad hver dag

Hej - Velkommen til...

Bag Mad for Madelskere gemmer der sig en lille familie bosat i Sønderjylland. Familien består af mor Tina, far Rasmus, Johannes på 4 år og Ellen på 3 år. Familiehunden Lasse er også med når der skal smages på retterne.