TILMELD NYHEDSBREVET

– og få E-bogen “10 nemme hverdagsretter”

Pasta med fløde, ristede champigoner og bacon

Pasta med fløde kan nogen gange være en fed omgang, men i denne opskrift er citronsaft altafgørende for at gøre retten let og give den en mild smag af citron. Denne ret er både frisk, velsmagende og hurtig at lave, og derfor en ret der passer ind i en travl familie, hvor man ikke altid kan bruge flere timer på madlavningen.

Den er derudover også ret billig at lave, så det er en super god sidst-på-måneden-ret når der ikke er så meget at gøre med i madbudgettet. Samtidig smager retten rigtig godt, og børnene er også vilde med den. Pasta med fløde og champignoner er en af de pastaretter vi vender tilbage til igen og igen, og det er god hverdagsmad til den travle familie.

pasta med fløde og champignon | Opskrift på pastaret med fløde champignon bacon persille hvidløg og citron
pasta med fløde og champignon | Opskrift på pastaret med fløde champignon bacon persille hvidløg og citron

Pasta med fløde og champignon opskrift

Her er vores opskrift på en fantastisk nem og velsmagende pastaret. Den er med hvidløg, citron, champignon, bacon og persille, og retten er både smagfuld, nem at lave og billig. Her kan vi vist alle være med. Pasta fløde bacon er jo en himmelsk kombination og sammen med hvidløg, persille og citron bliver det kun endnu bedre.

pasta med fløde og champignon | Opskrift på pastaret med fløde champignon bacon persille hvidløg og citron
Udskriv Pin
0 fra 0 stemmer

Pasta med fløde og champignon opskrift

Lækker og let pastaret der smager fantastisk
Ret Hverdagsmad
Køkken Italiensk
Samlet tid 30 minutter
Portioner 4 personer

Ingredienser

 • 3 spsk olivenolie
 • 2 fed hvidløg
 • 1/2 l piskefløde
 • 2 dl oksebouillon
 • 500 g champignon
 • 1 pk bacon
 • 1 citron Saften heraf
 • 1 bdt persille
 • salt og peber
 • 400 g Pasta tørret

Fremgangsmåde

 • Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Når den er kogt, drænes den for vand. Mens pastaen koges forberedes resten af retten.
 • Olivenolie hældes i en gryde og hakket hvidløg tilsættes mens olien varmes op. Piskefløden og bouillon tilsættes inden hvidløget bliver brunt, og bringes lige så stille op til kogepunktet. Når fløden koger skrues ned, og så skal den stå og simre.
 • Baconen skæres fint ud, og ristes gylden på en pande. Champignonerne renses, skæres i skiver og tilsættes til baconen og det hele ristes ca. 10 min på panden. Tilsæt herefter saften fra en halv citron, mens saften fra den anden halve citron tilsættes til gryden med fløden. Persillen hakkes fint og tilsættes til panden med bacon og champignoner. Flødesaucen smages til med salt og peber.
 • Friskkogt pasta tilsættes til panden og flødesaucen hældes henover og det hele blandes sammen. Retten er nu klar til servering.
Har du prøvet denne opskrift?Nævn os på dit billede med @madformadelskere brug #madformadelskere!

Andre lækre pastaretter

Hjemme hos os var vi tilbøjelig til at falde i fælden med de samme pastaretter igen og igen. Lasagne og Spaghetti bolognese kørte nærmest på repeat. De retter spiser vi stadig ofte, men vi har prøve at få flere forskellige pastaretter ind i hverdagen, så vi ikke altid spiser det samme. Blandt andet denne pastaret med fløde bacon og champignon. Vil du prøve andre rigtig gode pastaretter, så prøv vores one pot pasta med kylling og grønkål eller vores pasta med svampe og tomatsovs.

Vi bruger som regel tørret pasta til denne ret, fordi det er det vi altid har i spisekammeret. Men frisk pasta kan også sagtens bruges. Det er bare vigtigt at man læser tilberedningstiden på pakken, og smager sig frem når pastaen er ved at være færdig.

Hvad synes du om opskriften?

Har du prøvet denne opskrift? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ❤️

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores E-bog med 10 nemme hverdagsretter:

4 reaktioner

 1. Ville det ikke være muligt at tilsætte enten mere protein i form af kyllingebryst skåret ud i tern eller mere grønt??

  1. Hej Mia.

   Jeps, se trin 3 i fremgangsmåden. Der skal både saft i saucen og i champignonerne 🙂

   Med venlig hilsen

   Rasmus – Madformadelskere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mad for madelskere - God familiemad hver dag

Hej - Velkommen til...

Bag Mad for Madelskere gemmer der sig en lille familie bosat i Sønderjylland. Familien består af mor Tina, far Rasmus, Johannes på 4 år og Ellen på 3 år. Familiehunden Lasse er også med når der skal smages på retterne.

Relaterede indlæg

Pollo al pil pil - Nem opskrift på kylling i hvidløg og chili - Nem hverdagsmad for hele familien

Pollo al pil pil – Kylling i hvidløg og chili

Opskrift »
shares