One pot pasta med kylling og grønkål

Nogen gange skal aftensmaden bare gå hurtigt – altså tilberedningen af aftensmaden mener jeg. Med denne opskrift på en lækker og cremet one pot pasta med kylling, så går madlavningen heldigvis ret nemt, du sparer på opvasken og så smager det fantastisk samtidig – what’s not to like?

I dag havde vi sådan en dag, hvor ulvetimen startede da vi kom ind af døren kl 15 efter børnehave, og den sluttede faktisk ikke før sengetid. Børnene var trætte og udkørte – det kender du sikkert hvis du har børn.

På sådanne dage kan tilberedningen af aftensmaden være en udfordring. Oftest nyder vi at inkludere børnene i madlavningen, og især Ellen vil altid være med i køkkenet når der er gang i gryderne. Men i dag gik den bare ikke – det blev til dyner og TV hele eftermiddagen, og mor gik i køkkenet og biksede en hurtig one pot pasta med kylling sammen.

Heldigvis tog det kun 20 min fra start til maden stod på bordet. Vi snakkede faktisk et kort øjeblik om at hente noget take away – men her hvor vi bor kan man altså ikke hente noget mad på kun 20 min. Så var det ligesom afgjort, og den beslutning blev vi glade for da maden stod på bordet.

opskrift på one pot paste med kylling - nem og hurtig aftensmad

One pot pasta med kylling opskrift

Her er vores bud på en lækker og cremet one pot pasta med kylling, du skal følge opskriften slavisk eller tilpasse den til din families smag eller de grøntsager i har tilbage i grøntsagsskuffen.

Hvis du ikke har grønkål, kan du skifte det ud med spinat, og hvis I ikke er til champignon, så er peberfrugt også rigtig lækkert i denne ret. Osten er med til at gøre retten cremet og lækker, og du kan vælge den ost i godt kan lide. Mozzarella giver en mild smag, mens der er mere smag i for eksempel en parmesan.

opskrift på one pot paste med kylling - nem og hurtig aftensmad

One pot pasta med kylling og grønkål opskrift

Lækker og cremet pastaret på kort tid!
3.67 fra 3 stemmer
Ret: Hverdagsmad
Keyword: One Pot
Forberedelse: 5 minutter
Tilberedning: 15 minutter
Samlet tid: 20 minutter
Udskriv Pin
Antal: 4 personer

Ingredienser

 • 400 g pasta penne
 • 400 g kyllingekød, tilberedt og i tern – evt. en rest
 • 150 g grønkål, finthakket – kan erstattes med spinat
 • 200 g champignon , i skiver
 • 1 løg, finthakket
 • 2 fed hvidløg, finthakket
 • 1 tsk timian, frisk eller tørret
 • 1 tsk oregano, frisk eller tørret
 • 30 g revet ost
 • 8 dl hønsebouillon
 • 2,5 dl madlavningsfløde

Sådan gør du

Forberedelse

 • I opskriften skal der bruges kylling der er tilberedt og skåret i tern. Hvis du har utilberedt kylling, skal du starte med at koge den ca. 10 min i hønsebouillonen. Gem herefter bouillonen til retten og skær kyllingen ud i tern.

Tilberedning

 • Kom alle ingredienserne i en stor gryde, og rør det hele godt rundt.
 • Kog retten op, og lad den koge i ca. 15 min til pastaen er tilberedt. Rør godt i bunden ind i mellem for at undgå at pasten sætter sig fast i bunden.
 • Server retten straks, og nyd et nemt og velsmagende måltid, som kun har taget 20 min at lave.

Video

Noter

Serveres som selvstændig ret eller evt. med et stykke brød eller en salat til.
HAR DU PRØVET OPSKRIFTEN?Nævn os på dit billede med @madformadelskere og tag #madformadelskere!

Prøv også: Pasta med svampe og tomatsovs eller pasta med hvidløgsflødesovs og citron

Hvad synes du om opskriften?

Har du prøvet denne opskrift? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ❤️

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores E-bog med 10 nemme hverdagsretter:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Mad for madelskere - God familiemad hver dag

Hej - Velkommen til...

Bag Mad for Madelskere gemmer der sig en lille familie bosat i Sønderjylland. Familien består af mor Tina, far Rasmus, Johannes på 4 år og Ellen på 3 år. Familiehunden Lasse er også med når der skal smages på retterne.

Relaterede indlæg