Grillspyd med pølse, bacon og majs er en ægte familiefavorit når den står på grillmad.
Børn elsker generelt mad der kan stikkes på et spyd, og når vi griller herhjemme står den ofte på grillspyd.
Heldigvis er de både lækre og virkelig nemme at lave, og du kan fint få børnene til at hjælpe med at samle spydene, og sammensætte deres egne spyd.

Mere grillinspiration
Ingredienser
Fremgangsmåde
- Forvarm grillen til lav varme, sat op til direkte varme. Varm den op med lukket låg.
- Forbered alle ingredienserne. Skær pølserne i tykke skiver, og vikl en halv skive bacon om hvert pølsestykke. Pil skallen af majskolberne og skær dem i skiver á ca. 2 cm. Skyl cherrytomaterne og lad dem dryppe af.4 frankfurtere, 100 g bacon, 2 majskolber, 8 cherrytomater
- Smelt smørret i en gryde eller i microovnen. Riv eller hak hvidløget fint, og kom det i det smeltede smør og rør rundt.40 g smør, 2 fed hvidløg
- Nu skal grillspyddene fyldes. Start med en skive majs, efterfulgt af et stykke pølse med bacon, og så en tomat. Gentag til hele spyddet er fyldt. Gentag processen til alle grillspyd er fyldt.
- Pensel nu alle grillspyddene med hvidløgssmør og krydder dem med salt og peber efter smag.Salt, Peber
- Nu skal spyddene grilles. Placer dem på grillristen over direkte varme og grill dem i ca. 25 minutter. Grillspyddene vendes løbende undervejs, så de får en god farve på alle sider.
- Når spyddene er færdige tages de af grillen og serveres med det samme.