Madformadelskere / Grill / Grillspyd / Grillspyd med pølser, bacon og majs

Grillspyd med pølser, bacon og majs

Af:

Rasmus Juul Møller

Opdateret:

Udgivet:


Grillspyd med pølse, bacon og majs er en ægte familiefavorit når den står på grillmad.

Børn elsker generelt mad der kan stikkes på et spyd, og når vi griller herhjemme står den ofte på grillspyd.

Heldigvis er de både lækre og virkelig nemme at lave, og du kan fint få børnene til at hjælpe med at samle spydene, og sammensætte deres egne spyd.

grillspyd med pølser, bacon og majs.

Mere grillinspiration

Opskrift

Grillspyd med pølser, bacon og majs

Ingen stemmer endnu
Lækre og nemme grillspyd med frankfurtere omviklet med bacon, lækre søde majskolber og små tomater. Det er skøn børnevenlig grillmad, og de er super hurtige at lave.
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Samlet tid 35 minutter
Antal4 grillspyd

Ingredienser
 

  • 4 frankfurtere
  • 100 g bacon
  • 2 majskolber
  • 8 cherrytomater
  • 40 g smør
  • 2 fed hvidløg
  • Salt, efter smag
  • Peber, efter smag

Fremgangsmåde
 

  1. Forvarm grillen til lav varme, sat op til direkte varme. Varm den op med lukket låg.
  2. Forbered alle ingredienserne. Skær pølserne i tykke skiver, og vikl en halv skive bacon om hvert pølsestykke. Pil skallen af majskolberne og skær dem i skiver á ca. 2 cm. Skyl cherrytomaterne og lad dem dryppe af.
    4 frankfurtere, 100 g bacon, 2 majskolber, 8 cherrytomater
  3. Smelt smørret i en gryde eller i microovnen. Riv eller hak hvidløget fint, og kom det i det smeltede smør og rør rundt.
    40 g smør, 2 fed hvidløg
  4. Nu skal grillspyddene fyldes. Start med en skive majs, efterfulgt af et stykke pølse med bacon, og så en tomat. Gentag til hele spyddet er fyldt. Gentag processen til alle grillspyd er fyldt.
  5. Pensel nu alle grillspyddene med hvidløgssmør og krydder dem med salt og peber efter smag.
    Salt, Peber
  6. Nu skal spyddene grilles. Placer dem på grillristen over direkte varme og grill dem i ca. 25 minutter. Grillspyddene vendes løbende undervejs, så de får en god farve på alle sider.
  7. Når spyddene er færdige tages de af grillen og serveres med det samme.

Næringsindhold

Serving: 1grillspydKalorier: 432kcalKulhydrater: 14gProtein: 13gFedt: 36gMættet fedt: 15gFlerumættet fedt: 4gEnkeltumættet fedt: 15gTransfedt: 0.4gKolesterol: 85mgNatrium: 1375mgKalium: 373mgFibre: 2gSukker: 3gA-vitamin: 560IUC-vitamin: 11mgCalcium: 19mgJern: 1mg

Madelskernes Tips

Ingrediensnoter

Pølser – Vi bruger her frankfurtere, for de bliver super gode på grillen. Du kan også fint bruge andre typer af pølser.

Tilberedning

Træspyd – Hvis du bruger træspyd, lægges de i koldt vand en halv times tid inden der skal grilles, så brænder de ikke så nemt af.
Tips til majskolber – Det er nemmest at bruge en brødkniv til at skære majskolberne i skiver. Brug en stegenål eller andet til at lave hul i majsskiverne inden de presses på grillspyddet, så går det meget nemmere.
Hvidløgssmør – Pensel grillspydende løbende med hvidløgssmør, men pas på der ikke går ild i dem når det drypper ned på flammerne i grillen.

Tilføj dine egne noter

Har du prøvet opskriften?Fortæl os hvad du synes om den!

Skriv en kommentar

Opskriftsvurdering





Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.