Populært:

Opskriftsudvikling

Leder du efter en dygtig og passioneret opskriftsudvikler, der kan hjælpe dig med at udvikle opskrifter til at dele på din egen hjemmeside eller på dine sociale medier?

Så er du kommet til det helt rette sted. Her får du nemlig hele to af slagsen!

Vi er Rasmus og Tina, og det er os der står bag madformadelskere.dk

Mad for madelskere - God familiemad hver dag

Opskriftsudvikling med fokus på dine produkter

Vi kan hjælpe dig med at udvikle opskrifter med dine egne råvarer, specifikke køkkenmaskiner eller andet udstyr du gerne vil have promoveret online. Vi arbejder freelance med dit projekt, og brænder for at skabe content hvor dit brand er i fokus og fremstår fra sin bedste side.

Vores speciale er at lave nem og lækker hverdagsmad som hele familien kan spise, og derudover arbejder vi indenfor flere andre mere specifikke nicher. Vi har stor erfaring indenfor: Hverdagsmad, Grill, Røgning, Pizzabagning, Bagning, Desserter, Sous vide, Airfryer og flere andre kategorier. Vi gør nemlig altid vores bedste for at udvide vores horisont, og er altid klar på nye udfordringer.

Eksempler på samarbejder med opskriftsudvikling

Vil du i kontakt med os? Send en mail på [email protected]

Om madformadelskere

Redaktionen består af:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt

[email protected]
Læs mere om os her

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge vores materiale i hverken privat eller kommercielt henseende uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.

Følg med her