Bagværk og bageopskrifter

Her vil du finde alle vores opskrifter på lækkert bagværk. Vi elsker at bage herhjemme, både børn og voksne. Vi bager selv alt vores brød, og det er godt for både maven og pengepungen.

Ud over brød og boller bager vi også rigtig meget kage herhjemme. Vi synes både det er sjovt at bage og at spise. Men vi bager nogen gange mere end vi selv kan spise, derfor deler vi også glædeligt ud til venner og familie.

Vores mindste madelsker Ellen er specielt glad for at bage. Helt fra 1 år har hun været med i køkkenet under bagningen, og hun nyder at stå med fingrene i dejen, trille boller, og hendes favoritjob – pensling!

Vi håber at du vil få glæde af nogle af vores opskrifter på bagværk, læg endelig en kommentar hvis du har feedback eller ønsker til nye opskrifter. Vi glæder os til at høre fra dig!

God fornøjelse med dit bagværk, vi håber du kan bruge en eller flere af vores bageopskrifter.

Opskrifter

Mad for madelskere - God familiemad hver dag

Hej - Velkommen til...

Bag Mad for Madelskere gemmer der sig en lille familie bosat i Sønderjylland. Familien består af mor Tina, far Rasmus, Johannes på 4 år og Ellen på 3 år. Familiehunden Lasse er også med når der skal smages på retterne.