Brød

Vi elsker at bage! Vi bager alt vores brød selv, og det er en kæmpe fornøjelse både at spise men også at lave brødet. Det er en nærmest magisk proces, og hvis du nogen sinde har lavet et rigtig godt brød, der er hævet helt perfekt og med sprød skorpe, så ved du præcis hvad jeg mener. Vi håber du kan blive inspireret til at prøve nogle af vores brødopskrifter her på siden.

Det gode brød

Vi bager mange forskellige slags brød herhjemme. Vi bager både almindeligt gærbrød og lækre rustikke surdejsbrød. Rasmus er virkelig blevet en haj til at bage med surdej, og får de lækreste rustikke surdejsbrød.

Derudover er vi også svært glad for gammeldags hvidt brød med masser af smør og lækre sprøde flutes og madbrød. Derfor vil denne side også være en blandet landhandel, men fælles for alle opskrifter er, at det er nogen vi har lagt masser af kærlighed og arbejde i.

Alle fortjener nemlig at kunne bage og spise lækkert brød! God fornøjelse med brødbagningen – vi vil meget gerne høre hvordan det går hvis du prøver vores opskrifter.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan fryser jeg hjemmebagt brød?

Lad dit brød køle helt ned på en bagerist og kom det derefter i en frysepose og luk posen med en knude eller en poseclips. Du kan fryse dit brød helt, halvt eller i skiver efter hvad der passer dig bedst.


Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.