Populært:

Ernæringsberegninger

Information fundet på Madformadelskere.dk der vedrører ernæringsværdier, er kun beregnet til informationsformål. Du kan ikke bruge disse oplysninger som erstatning for professionel rådgivning, diagnose eller behandling. Hvis du har spørgsmål til eller om dit helbred, skal du altid konsultere en læge eller anden fagligt uddannet sundhedspersonale.

Forfatterne på Madformadelskere.dk er ikke uddannede ernæringseksperter, eller registrerede diætister. Udsagn på Madformadelskere.dk er ikke blevet evalueret eller godkendt af fødevarestyrelsen.

Du er som bruger af Madformadelskere.dk er selv ansvarlig for alle beslutninger, der vedrører dit helbred. Den enkeltes diætbehov og begrænsninger er unikke for denne person. Brugere af madformadelskere.dk påtager sig det fulde ansvar for at konsultere kvalificeret sundhedspersonale vedrørende sundheds/helbredsmæssige forhold eller bekymringer.

Madformadelskere.dk er ikke ansvarlige for bivirkninger, eller uheldige konsekvenser, som følge af brugen af ​​opskrifter eller forslag på siden.
Madformadelskere.dk tilbyder vejledende ernæringsmæssige oplysninger til opskrifter, der findes på denne side. Disse oplysninger kan kun betragtes som vejledende og er kun et skøn, altså en cirka værdi, baseret på oplysninger fra online regnemaskiner.

Varierende faktorer, såsom produkttyper eller forskellige mærker, kan ændre ernæringsoplysningerne i opskrifterne. Ingredienser der ikke er en del af ingredienslisten, så som toppings og valgfrie ingredienser er ofte ikke
medregnet i den anslået ernæringsværdi. Når saltmængden er angivet “efter smag”, medregnes den ikke i den anslåede ernæringsværdi, da mængden vil variere.

For at opnå den mest nøjagtige repræsentation af ernæringsoplysningerne i en given opskrift, skal du beregne ernæringsoplysningerne med de faktiske ingredienser, der er brugt i din opskrift. Brugeren af madformadelskere.dk er alene ansvarlig for at sikre, at indhentede ernæringsoplysninger er nøjagtige.

Madformadelskere.dk og denne sides ejere er under ingen omstændigheder ansvarlige for tab eller skade som følge af brugen af ernæringsoplysninger, der gives af dette websted. Ved at brug af Madformadelskere.dk og dets indhold, accepterer du disse betingelser.

Reklamer og annoncer

På Madformadelskere.dk vil du som bruger opleve reklamer og sponsoreret indhold. Det har vi valgt, for at kunne blive ved med at udgive gode og velafprøevde opskrifter til dig som bruger.

Vi skriver kun om produkter, spisesteder eller hjemmesider på bloggen som vi mener har relevans for bloggen og dens læsere. Vi giver altid vores uforbeholdne mening om det pågældende produkt eller spisested, og vil derfor ikke lave indlæg om noget vi ikke selv kan stå inde for.

Nogle indlæg er markeret med “Reklame – Dette indlæg er sponsoreret af xx”hvilket betyder at vi enten har modtaget betaling for at skrive indlægget, at vi har modtaget et produkt og anmeldt det på bloggen. Reklame-indlæg laves med baggrund i at vores læsere skal få noget ud af det, enten ved at vi anbefaler- eller giver jer muligheden for at vinde gode produkter.

Nogle links på bloggen er markeret med (reklamelink). Reklamelinks betyder at hvis du vælger at klikke på disse links og indenfor en begrænset periode (på typisk 30 dage) vælger at købe fra den pågældende webshop, så modtager vi en kommission for vores henvisning. Det koster ikke ekstra for dig som forbruger, men er noget virksomheden betaler direkte til os. Hvis du vælger at benytte vores reklamelinks, vil du støtte vores arbejde med madformadelskere.dk og det vil gøre os meget glade.


Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.