Sorter efter:

Populært:

Mad i airfryer

Der er mange fordele ved at lave mad i airfryer. For det første går det hurtigere end i ovnen, det er sundere i det du kan spare på fedtstoffet i forhold til at stege det, og du kan også spare en del på strømmen ved at lave maden i airfryeren frem for i ovnen. Og det bliver mindst lige så lækkert!

Ofte stillede spørgsmål om airfryer mad

Hvad kan man lave i en airfryer?

Du kan lave stort set alle de ting du kan lave i en ovn og på en stegepande i en airfryer. Alt fra at bage brød og kage til at lave spejlæg, tilberede kød og grøntsager og mange andre ting.

Her på siden får du masser af inspiration til hvad du kan lave i din Airfryer.

Hvilken airfryer skal jeg vælge?

Vi er blevet meget glade for vores airfryer fra Cosori, det er en Cosiri Dualblaze. Det er en airfryer fra både varmer fra oven og fra neden, og som varmer meget jævnt. Vi har kun gode oplevelser med denne airfryer, og derfor er det også den vi anbefaler dig.
Læs mere om en Cosori Dualblaze airfryer her (reklamelink)

Få 15% rabat på din nye Cosori Airfryer

Vi er virkelig glade for vores Cosori Dualblaze airfryer, og har fået lov til at give Jer 15% rabat på airfryere fra Cosori. Køb din Cosori Airfryer her (reklamelink), og brug rabatkoden "mad15", så får du trukket 15% fra pisen på hjemmesiden.

KONTAKT

Redaktionen består af:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund
[email protected]

COPYRIGHT

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge vores materiale i hverken privat eller kommercielt henseende. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.