Det er både nemt og hurtigt at lave sprød bacon i airfryer, og så sviner det en del mindre end at stege det på en pande.

Mere airfryermad
Opskriften er god fordi
Nem og uden svineri – Ingen svineri på komfuret, og du skal ikke stå og vende bacon, men du kan lave noget andet i stedet. Baconfedtet drypper fra ned i bunden af kurven efterhånden som den bliver tilberedt.
Ingrediensnoter
Bacon – Brug den bacon du bedst kan lide. Afhængig af tykkelsen på skiverne, kan det være tilberedningstiden skal justeres lidt. Du kan bruge almindelig svinebacon eller vælge kalkunbacon hvis du hellere vil det.
Hvordan steger man bacon i airfryer?
Bacon er noget af det nemmeste at lave i din airfryer.
- Du lægger simpelhen bare skiverne i et lag i kurven, sætter den ind og tænder for maskinen.
- Efter 8-9 minutter på 175 grader med “Airfry”-funktionen, har du sprød og lækker bacon til morgenmaden eller din sandwich.
Find den fulde opskrift længere nede på siden.
Tips og Tricks
Tilberedningstid – Der er, som med så meget andet udstyr, stor forskel på hvilken maskine du har. Her er baconen tilberedt i en Cosori Dual Blaze, så hvis du bruger andre modeller, skal tilberedningstiden måske tilpasses lidt.
Ét enkelt lag – Læg altid kun baconen i et lag i kurven. Skær eventuelt skiverne til, så de passer ned i kurven. I vores airfryer passer de almindelig pakker med bacon i skiver perfekt i kurven.
Ofte stillede spørgsmål
Nej. Der er så meget fedt i bacon, at det ikke er nødvendigt at tilføje nogen former for fedtstof.
Mere hurtig airfryermad

Bacon i airfryer
Udstyr
- Cosori Dualblaze Airfryer (reklamelink)
Ingredienser
- 5 skiver bacon
Sådan gør du
- Læg baconskiverne i et lag i kurven til din airfryer. Skær dem eventuelt til, så de passer ned i kurven.5 skiver bacon
- Sæt kurven i airfryeren, og tilbered nu din bacon ved 175 grader i 8-9 minutter med "Airfry"-funktionen.
- Tag herefter kurven ud, og server straks den sprøde bacon.
- OBS:
Tips og noter
Hvad skal du huske til næste gang?
Ernæringsinformation
Opdatering
Denne opskrift blev oprindeligt udgivet den 3. november 2022 – Vi har efterfølgende gennemprøvet og opdateret den med flere relevante informationer, for at give dig den bedste oplevelse med opskriften.
Denne opskrift er senest opdateret: