Her får du vores opskrift på sunde bananmuffins med havregryn og chokolade. De er skønne som snack, til uddeling i børnenes institution eller som morgenmadsmuffins. Du kan nemt tilpasse opskriften til det du eller dine børn synes bedst om.
Læseranbefaling
Simpelthen bare en super lækker opskrift. Så kort kan det siges 🙂
– Mille –

Mere morgenmad
Ingredienser
Fremgangsmåde
- Mos bananerne godt med en gaffel.2 bananer
- Bland dem med æg, bagepulver og vaniljepasta.2 æg, 1 tsk bagepulver, 1/2 tsk vaniljepasta
- Kør dine havregryn i en minihakker en blender så de bliver finthakkede, rør dem i dejen.30 g havregryn
- Hak til sidst chokoladen og rør den i dejen.50 g chokolade
- Fyld dejen i 6 muffinsforme, og bag dine muffins ved 175 grader varmluft i ca. 15 minutter, eller indtil de er gyldne i overfladen, og føles faste i siderne når du trykker på dem.
- Lad dem køle helt ned på en rist, og opbevar dem efterfølgende i køleskabet. De bliver først helt faste når de er kølet ned.
Tak for en god opskrift, men HOLD DA OP hvor er der mange reklamer på Jeres side.
Det er helt uoverskueligt – det gør i hvert fald at jeg ikke gider se mere fra Jeres ellers fine side.
Hej Danny
Dejligt du kan lide opskriften. Reklamer er vilkåret for at vi kan få siden til at køre rundt, så det er vilkåret hvis man vil bruge de gratis opskrifter vi har. Vi bruger lang tid, mange ressourcer og meget energi på at lave, afprøve, teste, fotografere og skrive, og vi har valgt at opskrifterne skal være gratis tilgængeligt for alle. Derfor er reklamer en nødvendighed for os. Det kan være der senere hen bliver mulighed for at købe adgang til opskrifterne uden reklamer.
Mvh Tina
Jeg ved ikke om jeg har gjorde noget forkert. Jeg har lavet dem dobbelt op fordi jeg havde 4 sorte bananer😂 men jeg synes ikke at de blev helt bagte på 15 min. De er i hvertfald blevet lidt blevret. Du må gerne skrive noget om hvordan konsistensen må være når de er perfekt færdigbagte 😃
Konsistensen skal være fast når de er færdige. Det kan selvfølgelig variere lidt alt efter hvor store bananerne er, men mit bud er at du skal bage dem lidt længere tid. Alle ovne bager forskelligt, så det er umuligt at give en fast tid på hvor længe de skal have i lige præcis din ovn. Stik i dem med en gaffel og tjek om de er færdigbagte inden du tager dem alle ud 🙂
God weekend.
Mvh Tina
Simpelthen bare en super lækker opskrift. Så kort kan det siges 🙂
Kære Mille
Dejligt at høre at du kan lide opskriften, og tak fordi du har taget dig tid til at skrive en kommentar til os.
Det er vi rigtig glade for.
God søndag
Mvh Tina, Madformadelskere.dk
SÅ lækkert 😀
Tusind tak, Sophia
Vi er glade for at du kunne lide opskriften.
Kærlig hilsen Tina, Madformadelskere
Hejsa
De lyder rigtig gode. Jeg vil forsøge at lave dem i min airfryer, på mindre grader, tror du det kan lade sig gøre når der hverken er sukker eller mel i?
Jeg er fan af mange af opskrifterne
Hej Liselotte
Tak for din besked, dejligt at du kan lige vores opskrifter!
Jeg tror sagtens du kan bage dem i airfryeren. Jeg bager almindelige bananmuffins i airfryeren på “Bake”-programmet ved 165 grader. Jeg vil da også prøve med dem her, jeg tror det bliver fint.
Mvh Tina
Hej, jeg overvejer at bage disse til min datters fødselsdag i vuggestuen. Er de fryseegnede?
Hej Ida
Ja du kan fint fryse dem 🙂
Mvh Tina
Hej.
Hej. Super go opskrift. Men har lige et spørgsmål, kan man bruge noget andet end chokolade at komme i? Vil gerne at de er uden sukker da de skal bruges i min datters vuggestue.
Mvh Betina.
Hej Betina
Dejligt du kan lide opskriften. Du kan bare springe chokoladen over hvis du vil det. Men du kan også tilsætte hakkede nødder eller mandler, eller måske rosiner hvis det er til mindre børn i vuggestuen 🙂
God fornøjelse med bagningen.
Mvh Tina
Super lækker opskrift 🥰Kan de fryses og hvor længe er de holdbare til?
Hej Louise
Dejligt du kan lide opskriften! De kan fint holde sig 3 dage, og ellers kan de sagtens fryses ned hvis de skal holde længere 😅
God aften
Mvh Tina
Hej. Når de tages ud af fryseren skal de så varmes ?
Hej Mariam
Nej det behøver de ikke, de skal bare tøes op og så er de klar til servering.
Mvh Tina
Hej
Bagte dem med min søn i går til børnehaven hvor de havde en gul farve da de kom ud ad ovnen. Her i dag er både dem i fryser og køleskab blevet mørke ligesom en banan ville blive normalt. Er de dårlige eller er der gået noget galt?
Hej Lene
Nej de bliver lidt mørkere når de står lidt, og de kan sagtens stadig spises selvom farven ændrer sig. Præcis som en banan.
Håber din søn synes de smager godt 🤩
Mvh Tina