Populært:

Kontakt madelskerne

Vil du i kontakt med os?

Så send os en mail på [email protected]

Men måske finder du svar på dit spørgsmål her på siden…

Mad for madelskere - God familiemad hver dag

Ofte stillede spørgsmål fra læsere

Jeg har et spørgsmål til en opskrift

Har du spørgsmål til en af vores opskrifter, så håber vi du vil lægge en kommentar i bunden af selve opskriften i kommentarfeltet. Her vil vi også skrive svaret på dit spørgsmål når vi har set det. Det gør det nemmere os for, og det betyder også at andre der måske sidder med det samme spørgsmål kan se vores svar.

Jeg leder efter en bestemt opskrift, hvordan finder jeg den?

Brug søgefunktionen øverst i højre hjørne eller i højre side af skærmen for at søge på en bestemt opskrift her på Madformadelskere.dk

Jeg vil gerne vide mere om hvem I er?

Vil du læse mere om os der sidder på den anden side af skærmen? Så har vi lavet en side til dig hvor du kan lære mere om vores madglade familie. Læs mere om os her.

Hvad betyder det når et indlæg er markeret som reklame?

Reklame-markeringen betyder at vi enten har modtaget betaling for at skrive indlægget eller at vi har modtaget et produkt. Vi skriver kun om produkter eller virksomheder, som vi mener har relevans for bloggen og Jer læsere. Vi giver altid vores uforbeholdne mening om det pågældende produkt eller spisested.

Vil du samarbejde med os?

Virksomheder er altid velkomne til at kontakte os for et forslag til et samarbejde. Vi ønsker at samarbejde med virksomheder i det omfang at det er relevant for vores læsere, og passer ind i bloggens tema og ånd, og vi vil derfor ikke forpligtes til at skrive noget vi ikke selv kan stå inde for.

Eksempler på samarbejder kan fx være:

 • Give aways, enten her på vores blog eller på vores facebookside eller Instagram-profil
 • Anmeldelse af spisesteder
 • Anmeldelse af køkkenudstyr, -maskiner eller fødevarer

Kontakt os meget gerne hvis I synes et samarbejde kunne være spændende, også med andre idéer end de ovenstående.

Fandt du ikke svaret du søgte? Læg en kommentar herunder

12 kommentarer til “Kontakt”

 1. Hej MADFORMADELSKERE,

  jeg har lige købt weber smokefire ex6.
  jeg vil gerne spørger dig op 2 ting.
  Har prøvet at bage brød på den?
  ved du om man købe træpiller med neutal sma.

  mange dejlige sommer hilsner
  Lars.
  PS:
  en rigtig god hjemmeside i har.

  Svar
  • Hej Lars.

   Tillykke med din nye grill, den bliver du så glad for! Jeg har til dato ikke prøvet at bage på den endnu, men jeg kan se at der er mange der gør det. Jeg vil prøve at smide et brød på når jeg kommer hjem fra ferie. Giv endelig lyd fra dig hvis du prøver det. Træpiller med neutral smag er jeg ikke stødt på endnu, Jeg plejer at holde mig til dem fra Weber, og her er æble, dem der har den mildeste smag hvis du spørger mig.

   De bedste hilsner

   Tina og Rasmus

   P.S. Tak for ros til siden, vi ligger rigtig meget arbejde i den, så det er rart at høre at der er nogen der er glade for den.

   Svar
 2. Hej
  Jeg vil lave jeres kartofler med marinade, men synes der er meget væske i når de har stået lidt tid. Spørgsmålet er: skal al væden i fadet. Tænker de måske bliver kogte i stedet for sprøde! Hvad gør I?

  Svar
  • Hej Lene
   Tak for din kommentar. Jeg kan ikke helt se hvilken opskrift på kartofler du henviser til, men jeg går næsten ud fra det er de græske kartofler du snakker om?
   Her skal alt væsken i fadet ja. De skal først tilberedes hvor fadet dækkes med staniol, her dampes eller “koges” de møre i væsken, og til sidst fjernes staniolen så de kan få farve og det sidste væske kan fordampe.
   Mængden plejer at passe fint når vi laver kartoflerne, og de får en fantastisk smag af fond, citron og hvidløg 🙂
   God fornøjelse med madlavningen.

   Mvh Tina, Madformadelskere.dk

   Svar
  • Hej Børge
   Tak for din henvendelse. Vi sender ikke noget ud til dit telefonnr.
   Kan det tænkes at du har installeret vores app på din telefon? I det tilfælde skal du ind i dine indstillinger på telefonen og slå notifikationer fra appen fra.
   Hvis du ikke har vores app, så har du tilmeldt dig browsernotifikationer fra madformadelskere.dk. Hvis det er tilfældet, så skal jeg lige høre hvilken type telefon du har for at guide dig til hvor du kan slå det fra.
   Det er ikke noget vi kan tilmelde eller afmelde for dig, da det er noget du selv har tilmeldt dig i din browser, og vi har ingen mulighed for at hverken at finde dig eller afmelde dig desværre.
   Men jeg vil meget gerne hjælpe med at guide dig til hvordan du gør det.
   Mvh Tina, Madformadelskere.dk

   Svar
 3. Her er et spørgsmål vedr. jeres banankage – hvor stor skal bradepanden være – jeg har dem nemlig i mange størrelser?

  Svar
  • Hej Lone

   Tak for din mail.

   Som det står i opskriften, skal bradepanden være på cirka 25×33 cm – God fornøjelse med bagningen.

   Mvh Tina

   Svar
 4. Hej. På jeres airfryer opskrifter – med dual blaze – kan i ikke påføre hvilke program i har brugt på maskinen? som jeg forstår det er det ikke alle programmer der har undervarme – også bliver jeg i tvivl på jeres opskrifter om der skal bruges under og overvarme.

  Svar
  • Hej Anita

   Tak for din kommentar, det vil jeg prøve at få påført. Så du ved det nu så bruger vi altid den funktioner der hedder “Airfry” hvis ikke andet er angivet i opskriften. Så står der ikke andet, så er det den vi har brugt.

   Mvh Tina

   Svar
 5. Hej i jeres opskrifter på spanske rundstykker står der : tænd ovnen på 35 grader min går kun til 50 sker der noget ved rundstykker når de hæver ved 50 grader mvh kristina

  Svar
  • Hej Kristina

   Hvis du har mulighed for bare lige at tænde for lyset i ovnen, så plejer det også at give en lille smule varme der plejer at være tilstrækkeligt. Jeg har ikke prøvet ved 50 grader, jeg tror måske det er lige i overkanten.

   Mvh Tina

   Svar

Skriv en kommentar


Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.