madformadelskere - nem hverdagsmad for hele familien

Hvis du vil i kontakt med os, kan du lægge en kommentar her på siden eller skrive en mail til os på info@madformadelskere.dk så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Samarbejde

Virksomheder er altid velkomne til at kontakte os for et forslag til et samarbejde. Vi ønsker at samarbejde med virksomheder i det omfang at det er relevant for vores læsere, og passer ind i bloggens tema og ånd, og vi vil derfor ikke forpligtes til at skrive noget vi ikke selv kan stå inde for.

Eksempler på samarbejder kan fx være:

  • Give aways, enten her på vores blog eller facebookside
  • Anmeldelse af spisesteder
  • Anmeldelse af køkkenudstyr, -maskiner eller fødevarer

Kontakt os meget gerne hvis I synes et samarbejde kunne være spændende, også med andre idéer end de ovenstående.

Reklamepolitik

Vi skriver kun om produkter, spisesteder eller hjemmesider på bloggen som vi mener har relevans for bloggen og dens læsere. Vi giver altid vores uforbeholdne mening om det pågældende produkt eller spisested, og vil derfor ikke lave indlæg om noget vi ikke selv kan stå inde for.

Reklameindlæg:
Nogle indlæg er markeret med “Reklame”hvilket betyder at vi enten har modtaget betaling for at skrive indlægget, at vi har modtaget et produkt og anmeldt det på bloggen eller at vi har modtaget en præmie til en konkurrence på bloggen. Reklame-indlæg laves med baggrund i at vores læsere skal få noget ud af det, enten ved at vi anbefaler- eller giver jer muligheden for at vinde gode produkter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *