Kontakt Madformadelskere

Vi kan kontaktes på [email protected] – Vi besvarer ikke henvendelser på Telefon, så send en mail!

Måske finder du svar på dit spørgsmål lige her!

Til læsere af Madformadelskere.dk

 

Har du spørgsmål til en opskrift?

Har du spørgsmål til en af vores opskrifter, så håber vi du vil lægge en kommentar i bunden af selve opskriften i kommentarfeltet. Her vil vi også skrive svaret på dit spørgsmål når vi har set det. Det gør det nemmere os for, og det betyder også at andre der måske sidder med det samme spørgsmål kan se vores svar.

Leder du efter en bestemt opskrift?

Brug søgefunktionen øverst i højre hjørne for at søge på en bestemt opskrift her på Madformadelskere.dk

Vil du afmelde browser-notifikationer?

Browser-notifikationer er en pop-up på din skærm, som du kun vil modtage hvis du selv har tilmeldt dig denne service her på siden. Der er mange der er glade for at modtage denne notifikation med inspiration til aftensmaden og nye opskrifter. Ønsker du at afmelde? Så har vi en guide til hvordan! 

Vil du vide mere om hvem vi er?

Vil du læse mere om os der sidder på den anden side af skærmen? Så har vi lavet en side til dig hvor du kan lære mere om vores madglade familie. Læs mere om os her.

Hvad betyder det når et indlæg er markeret som reklame?

Reklame-markeringen betyder at vi enten har modtaget betaling for at skrive indlægget eller at vi har modtaget et produkt. Vi skriver kun om produkter eller virksomheder, som vi mener har relevans for bloggen og Jer læsere. Vi giver altid vores uforbeholdne mening om det pågældende produkt eller spisested.

Vil du samarbejde med os?

Virksomheder er altid velkomne til at kontakte os for et forslag til et samarbejde. Vi ønsker at samarbejde med virksomheder i det omfang at det er relevant for vores læsere, og passer ind i bloggens tema og ånd, og vi vil derfor ikke forpligtes til at skrive noget vi ikke selv kan stå inde for.

Eksempler på samarbejder kan fx være:

 • Give aways, enten her på vores blog eller på vores facebookside eller Instagram-profil
 • Anmeldelse af spisesteder
 • Anmeldelse af køkkenudstyr, -maskiner eller fødevarer

Kontakt os meget gerne hvis I synes et samarbejde kunne være spændende, også med andre idéer end de ovenstående.

4 kommentarer til “Kontakt”

 1. Hej MADFORMADELSKERE,

  jeg har lige købt weber smokefire ex6.
  jeg vil gerne spørger dig op 2 ting.
  Har prøvet at bage brød på den?
  ved du om man købe træpiller med neutal sma.

  mange dejlige sommer hilsner
  Lars.
  PS:
  en rigtig god hjemmeside i har.

  Svar
  • Hej Lars.

   Tillykke med din nye grill, den bliver du så glad for! Jeg har til dato ikke prøvet at bage på den endnu, men jeg kan se at der er mange der gør det. Jeg vil prøve at smide et brød på når jeg kommer hjem fra ferie. Giv endelig lyd fra dig hvis du prøver det. Træpiller med neutral smag er jeg ikke stødt på endnu, Jeg plejer at holde mig til dem fra Weber, og her er æble, dem der har den mildeste smag hvis du spørger mig.

   De bedste hilsner

   Tina og Rasmus

   P.S. Tak for ros til siden, vi ligger rigtig meget arbejde i den, så det er rart at høre at der er nogen der er glade for den.

   Svar
 2. Hej
  Jeg vil lave jeres kartofler med marinade, men synes der er meget væske i når de har stået lidt tid. Spørgsmålet er: skal al væden i fadet. Tænker de måske bliver kogte i stedet for sprøde! Hvad gør I?

  Svar
  • Hej Lene
   Tak for din kommentar. Jeg kan ikke helt se hvilken opskrift på kartofler du henviser til, men jeg går næsten ud fra det er de græske kartofler du snakker om?
   Her skal alt væsken i fadet ja. De skal først tilberedes hvor fadet dækkes med staniol, her dampes eller “koges” de møre i væsken, og til sidst fjernes staniolen så de kan få farve og det sidste væske kan fordampe.
   Mængden plejer at passe fint når vi laver kartoflerne, og de får en fantastisk smag af fond, citron og hvidløg 🙂
   God fornøjelse med madlavningen.

   Mvh Tina, Madformadelskere.dk

   Svar

Skriv en kommentar

KONTAKT

Redaktionen består af:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund
[email protected]

COPYRIGHT

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge vores materiale i hverken privat eller kommercielt henseende. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.