Kontakt Madformadelskere

Vi kan kontaktes på [email protected]

________________________________________________________

Har du spørgsmål til en opskrift?

Har du spørgsmål til en af vores opskrifter, så håber vi du vil lægge en kommentar i bunden af selve opskriften i kommentarfeltet. Her vil vi også skrive svaret på dit spørgsmål når vi har set det. Det gør det nemmere os for, og det betyder også at andre der måske sidder med det samme spørgsmål kan se vores svar.

Vil du samarbejde med os?

Virksomheder er altid velkomne til at kontakte os for et forslag til et samarbejde. Vi ønsker at samarbejde med virksomheder i det omfang at det er relevant for vores læsere, og passer ind i bloggens tema og ånd, og vi vil derfor ikke forpligtes til at skrive noget vi ikke selv kan stå inde for.

Eksempler på samarbejder kan fx være:

  • Give aways, enten her på vores blog eller på vores facebookside eller Instagram-profil
  • Anmeldelse af spisesteder
  • Anmeldelse af køkkenudstyr, -maskiner eller fødevarer

Kontakt os meget gerne hvis I synes et samarbejde kunne være spændende, også med andre idéer end de ovenstående.

Reklamepolitik

Vi skriver kun om produkter, spisesteder eller hjemmesider på bloggen som vi mener har relevans for bloggen og dens læsere. Vi giver altid vores uforbeholdne mening om det pågældende produkt eller spisested, og vil derfor ikke lave indlæg om noget vi ikke selv kan stå inde for.

Reklameindlæg:
Nogle indlæg er markeret med “Reklame”hvilket betyder at vi enten har modtaget betaling for at skrive indlægget, at vi har modtaget et produkt og anmeldt det på bloggen. Reklame-indlæg laves med baggrund i at vores læsere skal få noget ud af det, enten ved at vi anbefaler- eller giver jer muligheden for at vinde gode produkter.