Grillmad – De bedste opskrifter til grill

Vi elsker at grille! Det er simpelthen noget af det bedste ved sommeren. Der bor vi faktisk nærmest ude på vores terrasse. Vi bruger i hvert fald ikke køkkenet indenfor ret meget i løbet af sommeren. Grillmad er bare lækkert og noget vi forbinder med sommer og god stemning på terrassen.

Det er ikke kun om sommeren vi griller, det gør vi faktisk året rundt og lige så tit vi kan komme til det.

Ideer til grillmad

På denne side har vi samlet alle vores bedste ideer til lækker grillmad. Der er mange forskellige opskrifter på alt fra kød på grillen til grillet tilbehør og grøntsager.

Det er kun fantasien der sætter grænsen, og rigtig mange retter kan tilberedes på grillen hvis man er lidt kreativ.

Vi håber at du vil få inspiration til at tænde op i grillen sammen med familien og hygge med madlavningen på terrassen, det giver både lækker mad og en fantastisk stemning.

Børnevenlig grillmad

Vores unger elsker grillmad lige så meget som vi gør, og der skal faktisk ikke så meget til for  at lave en helt fantastisk og børnevenlig grillmenu.

Vores børn elsker alt på spyd. Det er sjovt at spise, og så er det bare lidt anderledes end normalt. Hvis vi skal grille laver vi gerne nogle små spyd til børnene med noget af kødet, pølser eller grøntsager. Så ryger manden bare nemmere ned og de elsker det.

Grillmad – opskrifter

Opskrifter

Mad for madelskere - God familiemad hver dag

Hej - Velkommen til...

Bag Mad for Madelskere gemmer der sig en lille familie bosat i Sønderjylland. Familien består af mor Tina, far Rasmus, Johannes på 4 år og Ellen på 3 år. Familiehunden Lasse er også med når der skal smages på retterne.