Klassisk kold kartoffelsalat med sprøde radiser og purløg, det er da bare smagen af sommer, og perfekt tilbehør til en grillaften.
Den her version er sådan en god gammeldags kartoffelsalat, som de fleste af os synes om.
Den er mild i smagen og god til alt fra grillmad og pølser til frikadeller og flæskesteg.
Læseranbefaling
“Den er blevet vurderet til den BEDSTE kolde kartoffelsalat hjemme hos os”
– Ditte –

Mere hverdagsmad
Ingredienser
Fremgangsmåde
- Kom alle ingredienserne til dressingen i en stor skål. Bland det grundigt sammen, smag til med ekstra salt og peber.1 dl mayonnaise, 1 dl creme fraiche, 1 tsk citronsaft, 1 tsk hvidvinseddike, 2 tsk sød fransk sennep, 1 tsk sukker, 1 tsk salt, Peber
- Klip purløg og kom det i dressingen sammen med finthakket skalotteløg.½ dl purløg, ½ skalotteløg
- De forkogte kartofler skæres i passende tern og radiserne skæres i skiver.1 kg kartofler, 8 radiser
- Kom derefter kartofler og radiser i dressingen og vend det rundt til dressingen er jævnt fordelt.
- Server med det samme, eller stil den på køl til senere.
Den er god og du er god til og lave mad
Hej
Tak for din søde kommentar, vi er glade for at du kunne lide kartoffelsalaten.
Mvh Tina
Den er blevet vurderet til den BEDST kolde kartoffelsalat hjemme hos os
Hej Ditte.
Er glad for at den faldt i god smag 🙂
Med venlig hilsen
Rasmus – Mad For Madelskere