Hjem » Tilbehør » Fyldte snackpebre med flødeost

Fyldte snackpebre med flødeost

Har du lyst til at prøve en virkelig lækker lille snack eller mangler du en ide til tilbehøret til grillmaden, så skal du prøve de her små fyldre snackpebre med flødeost omviklet med bacon, som bliver sprøde og lækre efter en tur på grillen. Læs med her og få den nemme opskrift.

fad med fyldre snackpebre med flødeost og bacon

Skønne små grill-snacks

Det er ikke det helt vilde man har lyst til at spise i denne her varme. Derfor er det super godt med nogle små snacks, som hurtigt kan laves når man slapper af på terrassen.

Disse små fyldte snackpebre med flødeost og bacon er så hyggelige. De smager virkelig godt, og kan både bruges som en lækker lille snack eller som tilbehør til aftenens grillmad.

Vi har her lavet dem i mini snackpebre, men du kan også sagtens bruge almindelige snackpebre hvis du ikke kan få fat i de små her. De små passer bare bedre til en lille hapser, og de fås i mange supermarkeder.

Du kan præge smagen i den retning du gerne vil. Vi har lavet dem med hvidløg og persille i flødeosten, men du kan også bruge en ost der allerede har krydderurter i eller en anden smag du synes om.

Både børn og voksne er vilde med de små peberfrugter med ost og bacon herhjemme. Nemt og lækkert, også på varme sommerdage.

fyldte mini snack peberfrugter med ost og bacon

Ingrediensnoter

Mini snackpeber – Her i opskriften har vi brugt mini snackpebre. De kan købes i de fleste supermarkeder. Du kan også bruge almindelige snackpebre, men de bliver selvfølgelig større i sidste ende.

Flødeost – Vi har brugt en neutral flødeost og selv smagt den til med hvidløg og krydderurter. Du kan tilføre præcis de smage du godt kan lide, eller vælge en flødeost der allerede har tilsat krydderurter eller anden smag.

Bacon – Bacon er vigtigt. Det er det der holder på osten når peberfrugterne grilles. Bacon i tynde skiver er at foretrække.

Hvordan laver man fyldte snackpebre med flødeost?

Det er en nem opskrift, og der er ikke så meget hokuspokus.

Start med at varme grillen op. I mens kan du forberede peberfrugterne.

Del de små mini snackpebre på midten og fjern kernerne. Så blandes flødeosten sammen med hvidløg og persille eller andre krydderurter og smages til med salt og peber.

Flødeosten fylde i de halve snackpebre inden der vikles et stykke bacon om hver for at lukke osten inde.

Nu skal de grilles. Grill de små snackpebre i cirka 20 minutter under låg eller indtil baconen er gylden og let sprød.

Nu er de klar til servering.

Find den fulde opskrift længere nede på siden her.

tallerken med fyldte snackpebre med flødeost og bacon

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg bruge almindelige snackpebre?

Ja det kan du godt. Hvis du bruger de store snackpebre vil de selvfølgelig blive større i sidste ende. Jeg synes de små mini snackpebre passer perfekt som en lille hapser, og du kan få dem i de større supermarkeder.

Kan jeg bruge hvidløgsost eller pikantost?

Ja det kan du sagtens. Hvis du vælger en ost med smag i forvejen, må du afstemme hvad du ellers kommer i. Bruger du hvidløgsost skal du ikke komme mere hvidløg i. Hvis du vælger en ost med urter i, behøver du ikke friske krydderurter. Smag dig frem.

Andre opskrifter på sommer-snacks

Fad med fyldte mini snackpeber med flødeost og bacon

Opskrift på små peberfrugter med ost og sprød bacon

Her får du vores nemme opskrift på de lækre små mini snackpebre med flødeost og sprød bacon omkring. De er nemme at lave, og en lækker snack til en lun sommerdag.

De er også skønne som tilbehør til grillmad eller som en del af tapasbordet. Både børn og voksne elsker at spise de små sprøde hapsere herhjemme, vi håber du får lyst til at prøve opskriften.

fad med fyldre snackpebre med flødeost og bacon
5 fra 1 stemme

Fyldte snackpebre med flødeost

Opskrift på fyldte snackpebre med flødeost
Fantastiske små snacks med mini snackpebre fyldt med ost og omviklet med sprød bacon. De er nemme at lave, og kan serveres som en snack eller som tilbehør til andet grillmad.
Opskrift af: Rasmus Juul Møller
Udskriv Pin
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 20 min
Samlet tid 30 min
Ret Tilbehør
Køkken Amerikansk
Antal 4 personer
Kalorier 561 kcal

Ingredienser

  • 8 mini snackpebre
  • 200 g neutral flødeost
  • 1 fed hvidløg
  • ½ dl frisk persille
  • 16 skiver bacon
  • Salt
  • Peber

Sådan gør du

  • Grillen forvarmes til 200 grader sat op til indirekte varme.
  • Snackpebrene skylles, deles på langs og renses for kerner.
  • I en skål røres flødeosten med hakket persille og fintrevet hvidløg, der smages til med salt og peber efter smag.
  • Fyld de halve peberfrugter med flødeost til kanten, derefter vikles en skive bacon omkring.
    fyldte små peberfrugter med ost
  • Snackpebrene kommes på grillen og tilberedes nu ca. 20 minutter, eller til baconen er blevet let gylden og sprød.
    mini snackpebre med flødeost og bacon på grill
  • Peberfrugterne tages af grillen og serveres med det samme.

Noter

Prøv også at fylde mini snackpeber med hvidløgsost, pikantost eller anden flødeost med smag. Så behøver du ikke tilføje hvidløg eller friske urter selv.

Hvad skal du huske til næste gang?



Nutrition

Serving: 1personKalorier: 561kcalKulhydrater: 8gProtein: 15gFedt: 52gMættet fedt: 21gFlerumættet fedt: 6gEnkeltumættet fedt: 20gTransfedt: 1gKolesterol: 113mgNatrium: 1334mgKalium: 434mgFibre: 2gSukker: 4gA-vitamin: 3510IUC-vitamin: 88mgCalcium: 76mgJern: 2mg
Vilkår for beregning af ernæringsdata
KEYWORDS / SØGEORD fyldte peberfrugter med ost, Grillede mini snackpeber, Grillmad, Mini peberfrugter med ost og bacon, Mini snackpeber på grill, Snacks, Tilbehør til grillmad
Har du prøvet opskriften?Tag os med @madformadelskere og brug #madformadelskere

Hvad synes du om opskriften?

Har du prøvet denne opskrift? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Photo of author

Opskrift af Rasmus Juul Møller

Rasmus er familiefar og madelsker med stort M. Han elsker at stå bag grillen eller pizzaovnen og servere mad, som familie og venner elsker at spise. Rasmus er uddannet teknisk designer, og hans kreativitet ses også i køkkenet, hvor han elsker at frembringe nye retter og kombinationer, der får smagsløgene til at synge. Han elsker gadgets og mad der kan grilles, laves i sous vide eller med noget nyt sejt udstyr.

Skriv en kommentar

Opskriftsvurdering




KONTAKT

Redaktionen består af:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund
[email protected]

COPYRIGHT

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge vores materiale i hverken privat eller kommercielt henseende. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.