Lรฆkre grillspyd med gyrosmarineret kylling og peberfrugt er perfekt sommermad.
Ved at marinere kyllingen i en grรฆskinspireret marinade fรฅr vi masser af smag og ekstra saftighed i disse kyllingespyd.
Det er skรธn grillmad som bรฅde bรธrn og voksne elsker, og som er nemt at lave. Perfekt hvis du leder efter noget ekstra lรฆkkert til din nรฆste grillaften.

Mere grillinspiration
Ingredienser
Fremgangsmรฅde
- Trim kyllingebrysterne, fjern sener og fedt. Skรฆr dem derefter i tern.400 g kyllingebryst
- Riv hvidlรธgene fint og bland det sammen med resten af ingredienserne til marinaden i en skรฅl og kom stykkerne af kyllingebryst i. Lad det nu marinere i minimum 2 timer pรฅ kรธl.1 dl olivenolie, 2 fed hvidlรธg, 1 citron, 1 tsk stรธdt koriander, ยฝ tsk rรธget paprika, ยฝ tsk stรธdt allehรฅnde, ยฝ tsk stรธdt spidskommen, 2 spsk tรธrret oregano, 1 ยฝ tsk salt, Peber
- Forvarm grillen til middel varme, sat op til direkte varme. Varm den op med lukket lรฅg.
- Rens peberfrugterne for kerner og skรฆr den i store tern. Pil rรธdlรธgene og del dem i kvarte.1 rรธd peberfrugt, 1 gul peberfrugt, 2 rรธdlรธg
- Nu skal grillspyddene fyldes. Start med et stykke peberfrugt efterfulgt af et stykke marineret kylling og dernรฆst rรธdlรธg. Gentag til spyddet er fyldt. Gentag processen for alle grillspyd.
- Nu skal spyddene pรฅ grillen. Placer dem pรฅ grillristen over direkte varme og grill dem 20-25 minutter. Sรธrg for at vende dem flere gange undervejs, sรฅ de bliver grillet pรฅ alle sider. Smรธr dem et par gange undervejs med den resterende marinade.
- Nรฅr grillspyddene er fรฆrdige, tages de af grillen og serveres med det samme.