Denne salat med grillede abrikoser, feta og brombær er en skøn sommersalat, som både har en perfekt balance med sødme, syrlighed og fedme, og som passer perfekt til sommerens grillmad.
Ved at grille abrikoserne får man ekstra sødme frem i dem, og de gør bare at de smager endnu bedre.
I salaten bruger vi også friske ærter, brombær og så en god feta. Græskarkernerne giver lige lidt knas på toppen, og det er lige prikken over i’et. Det er virkelig en lækker salat!

Mere gæstemad
Ingredienser
Fremgangsmåde
- Del abrikoserne i halve og fjern stenen. Grill dem på en varm grill eller på en grillpande ved høj varme til de får grillstriber.10 abrikoser
- Anret feldsalaten på et salatfad. Tag ærterne ud af bælgene, og fordel dem over salaten.75 g feldsalat, 250 g ærter
- Læg de grillede abrikoser og brombærene ovenpå.125 g brombær
- Kom alle ingredienserne til dressingen i et lille glas med låg, og ryst dressingen sammen. Smag dressingen til med salt og peber og eventuelt mere honning, den skal være lidt sødlig. Hæld dressingen ud over salaten.2 spsk olivenolie, 1 spsk æblecidereddike, 1 tsk honning, ½ tsk dijonsennep, Salt, Peber
- Slut af med at smuldre fetaen ud over salaten, og drys med græskarkerner.150 g feta, 25 g græskarkerner