Denne salat med bagte tomater og parmesan er både virkelig lækker og så er den nem at lave.
Det tager lige lidt tid at bage cherrytomaterne, men de kan fint laves på forhånd, og så er det bare at samle salaten.
Den er super at servere til både grillmad, familiens hverdagsretter men også til lidt finere gæstemad, både kød, fisk eller fjerkræ.

Mere hverdagsmad
Ingredienser
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
- Vask tomaterne og skær dem i halve. Læg de halve tomater i et ildfast fad med skæresiden opad. Hæld olie over tomaterne og drys dem med frisk timian, salt, peber og sukker.400 g cherrytomater, 1 ½ spsk olivenolie, 1 spsk frisk timian, 1 tsk sukker, 1 tsk salt, Peber
- Sæt fadet i ovnen, og giv tomaterne 35-40 minutter ved 180 grader varmluft. Tak dem herefter ud og lad dem køle ned.
- Lav en dressing ved at piske balsamicoeddike og olie sammen, og smag til med salt og peber.1 spsk balsamicoeddike, 2 spsk olivenolie, Peber, Salt
- Bland feldsalat og rucola sammen med dressingen i en stor serveringsskål.75 g feldsalat, 30 g rucola
- Rist pinjekernerne til de er gyldne på en tør pande.30 g pinjekerner
- Kom bagte tomaterne og ristede pinjekerne i salaten, og slut af med at høvle parmesan ud over salaten.30 g parmesan
Denne salat er bare blevet en favorit herhjemme. Den er virkelig god til grillmad, og både børn og voksne spiser den med glæde!