Hvem elsker ikke pølsemix? Pølsemix i airfryer er den nemme måde at lave det på, uden at skulle starte ovn eller friture op. Det her er vores “Hemmelige” opskrift på den bedste pølsemix du finder. Læs med her og se hvorfor.

En pølsemix med det hele!
Har du tømmermænd, eller trænger du bare til noget lækker junk food, så er pølsemixen din ven. Der er masser salt og fedt, alt hvad man trænger til på en af de dage..
Vores pølsemix er en smule anderledes end de fleste, og hvordan nu det, spørger du sikkert, men hemmeligheden i det hele er sådanset bare valget af pølserne.
Der er en historie bag det hele som i lige får før jeg afslører det hele. I hele min barndom og ind i mine teenageår, hang jeg sammen med mine venner ud i et cafeteria i byen.
Der lavede de den mest fantastiske pølsemix, og den har jeg prøvet at genskabe her.
Kålpølser er det der gør forskellen! De tilfører en masse smag, med deres letrøgede smag. Når man skal vælge en kålpølse, så er der i mine øjne 2 valg. Det er selvfølgelig Lampe’s kålpølser og så er der Carl Vollstedt kålpølser, og det er er uden tvivl dem jeg synes smager bedste.
Det er selvfølgelig ikke fordi du ikke kan bruge andre, men for det bedste resultat, så er det en af dem her du skal vælge.
Mere airfryerinspiration
Ingrediensnoter
Pommes frites – Bølgeskåret fra frost, eller brug dem du bedst kan lide.
Kålpølser – Som skrevet herover, så er det enten Lampe’s eller Carl Vollstedt du skal gå med.
Løg – Rå løg, det skal være fint hakket og bruges altså som topping.
Karryketchup – Find en god en, gerne lidt stærk.
Alternative ingredienser
- Udskift for eksempel rå løg med ristede løg eller kombiner de to.
Hvordan laver man den bedste pølsemix i airfryer?
Her kommer der en kort gennemgang af hvordan du laver den pølsemix på den nemme måde. Du skal bruge en airfryer til opskriften. Vær opmærksom på at alle modeller og mærker varmer forskelligt, så tilpas tiden og temperaturen til din egnen model.
Fritterne kommes i bakken til airfryeren og sprayes med en smule olie. De tilberedes i ca. 15 minutter, inden skiverne af kålpølse kommes i. Nu tilberedes det i ca. 5 minutter inden det hele vendes rundt og derefter skal det tilberedes cirka 10 minutter yderligere til pommes fritterne er gyldne og sprøde.
Når pølsemixen er færdig, serveres den med finthakket rå løg og masser af karryketchup.
Find den fulde opskrift længere nede på siden her.
Ofte stillede spørgsmål
Jeg stiller temperaturen til 205 grader, vælg en temperatur på din airfryer der kommer så tæt på som muligt.
Andre lækre fast food opskrifter
- Pommes frites krydderi
- Hjemmelavet ketchup
- Ranch Dressing
- Burgerdressing
- Burgerbøf til hjemmelavet burger
Tips og Tricks
- Vend det rundt
- For at få så jævn en tilberedning som muligt, så skal du huske at vende det hele rundt nogle gange i løbet af tilberedningen. Det er dog en god ide lige at give pølserne 5 minutter mens de ligger ovenpå fritterne inden du vender det rundt. Vi kan rigtig godt lide når pølserne er godt stegte, og de 5 minutter gør hele forskellen!
Serveringsforslag
- Server med karryketchup, finthakket rå løg, ristede løg samt remoulade og en kold cola.
Elsker du at lave mad i airfryeren?
Prøv også vores opskrifter på saftige kyllingeoverlår i airfryer eller Gyrosmarineret kylling og kartofler i airfryer
Opskrift på pølsemixen over dem alle
Her får du vores opskrift på en rigtig lækker og velsmagende pølsemix. Den passer perfekt på bordet, når man bare har lyst til noget junk food eller bare trænger til noget lækkert og nemt.
Vi håber du får lyst til at prøve at forkæle familien med sådan en omgang, det er altså rigtig hyggemad, og herhjemme elsker børnene når den står på pølsemix, ja det gør vi voksne faktisk også!

Pølsemix i airfryer
Udstyr
- Cosori Dualblaze Airfryer (reklamelink)
Ingredients
- Olie, på spray
- 8 kålpølser
- 1,2 kg pommes frites, frosne
- Salt, efter smag
- Peber, efter smag
Topping
- 1 løg
- Karryketchup
Instructions
- I bakken med rist til airfryeren kommes pommes frites fra frost. Spray dem med en gang olie, krydder med salt og peber, og vend dem rundt.Olie, 1,2 kg pommes frites, Salt, Peber
- Start nu airfryeren på programmet "airfry" og sæt temperaturen til 205 grader. Tilbered fritterne i ca. 15 minutter, eller til de begynder at blive let gyldne. – Vend pommes fritterne rundt et par gange, så de bliver jævnt tilberedt.
- Imens fritterne tilberedes, skæres kålpølserne i passende skiver.8 kålpølser
- Når der er gået ca. 15 minutter kommes pølseskiverne ovenpå fritterne. Tiden sættes til 15 minutter og temperaturen til 205 grader, igen på "airfry"-funktionen. Lad pølserne tilberede 5 minutter inden du blander dem rund, så de får lidt farve. – Vend det hele rundt et par gange i løbet af de 15 minutter, så det bliver jævnt tilberedt.
- Når tiden er gået, eller når pølser og pommes frites har fået den ønskede farve, serveres pølsemixen straks.
- Server med finhakket få løg samt masser af karryketchup.1 løg, Karryketchup
Hvad skal du huske til næste gang?
Ernæringsinformation
Hvad synes du om opskriften?
Har du prøvet denne opskrift? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️
Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her