Der er ikke noget som en hjemmelavet burger med en god saftig burgerbøf. Hjemmelavede burgere er tit på menuen herhjemme, og vi elsker alle sammen med en god hjemmelavet burgerbøf. Vi synes den skal være tynd, med cheddarost på, og så skal den laves på grillen.
Bøffen skal i en hjemmelavet brioche burgerbolle med en lille smule grønt og en lækker burgerdressing, så har man den perfekte burger.

Mere hverdagsmad
Ingredienser
Fremgangsmåde
- Forvarm grillen til 250 grader.
- Del hakkekødet i portioner á 100 g.400 g hakket oksekød
- På et skærebræt "mases" kødet nu ud til den ønskede størrelse på bøffen. Jeg plejer at lave dem lidt større end burgerbollen i diameter, da de skrumper under tilberedningen.
- Når bøfferne er formet, kan man køre kniven ind under bøffen og løsne den fra skærebrættet.
- Kom bøfferne på bagepapir eller mellemlægspapir så de er adskilt, ellers hænger de sammen.
- Nu er bøfferne klar til at smide på grillen. Krydder dem med salt og peber, og tilbered dem over direkte varme i 3-5 minutter på hver side. Der kan kommes ost på når bøffen er vendt. Bøfferne kan også fint steges på en pande eller grillpande i stedet for på grillen.Salt, Peber
- Server de færdige burgerbøffer i en hjemmelavet burger.