Så kom der gang i fritøsen igen. Noget så simpelt som løgringe, super sprøde og lækre! Det er egentlig ikke fordi vi spiser dem særligt tit, men de smager altså bare godt og passer perfekt som tilbehør til en god burger, eller bare som en lille hyggesnack.
Hvis du vil servere dem som snack, så lav en god hvidløgsmayonnaise til, eller server med en stærk dipping sauce.


Sprøde løgringe opskrift
Her er vores opskrift på lækre fritterede løgringe i øldej. De er super nemme at lave, og så smager de bare super godt.

Sprøde løgringe opskrift
Ingredienser
- 4 store løg, pillet og skåret i skiver og delt i ringe
- 2 dl hvedemel
- 1/2 tsk. bagepulver
- 1 1/2 dl øl
- Salt og peber efter smag
Sådan gør du
- Varm olien op til 180 grader
- Bland mel, bagepulver og øl samt salt og peber sammen i en skål og pisk det sammen til en tynd dej.
- Dyp løgringene i dejen, og kom dem op i den varme olie. Steg dem til de er gyldne, det plejer tage 2-3 min. Husk at vende dem undervejs.
- Tag løgringene op, læg dem på fedtsugende papir og server straks.
Prøv også: saltmandler og hvidløgsbrød med ost som lækre små hapse-snacks sammen med løgringene.
Hvad synes du om opskriften?
Har du prøvet denne opskrift? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ❤️