Indhold

Sprøde løgringe

Indhold

Så kom der gang i fritøsen igen. Noget så simpelt som løgringe, super sprøde og lækre! Det er egentlig ikke fordi vi spiser dem særligt tit, men de smager altså bare godt og passer perfekt som tilbehør til en god burger, eller bare som en lille hyggesnack.

Hvis du vil servere dem som snack, så lav en god hvidløgsmayonnaise til, eller server med en stærk dipping sauce.

Løgringe - Opskrift på sprøde fritterede løgringe
Løgringe - Opskrift på sprøde fritterede løgringe

Sprøde løgringe opskrift

Her er vores opskrift på lækre fritterede løgringe i øldej. De er super nemme at lave, og så smager de bare super godt.

Sprøde løgringe opskrift
0 fra 0 stemmer

Sprøde løgringe opskrift

Fritterede løgringe som snack eller tilbehør
Opskrift lavet af: Rasmus Juul Møller
Udskriv Pin
Ret Snack, Tilbehør
Køkken Amerikansk

Ingredienser

  • 4 store løg, pillet og skåret i skiver og delt i ringe
  • 2 dl hvedemel
  • 1/2 tsk. bagepulver
  • 1 1/2 dl øl
  • Salt og peber efter smag

Sådan gør du

  • Varm olien op til 180 grader
  • Bland mel, bagepulver og øl samt salt og peber sammen i en skål og pisk det sammen til en tynd dej.
  • Dyp løgringene i dejen, og kom dem op i den varme olie. Steg dem til de er gyldne, det plejer tage 2-3 min. Husk at vende dem undervejs.
  • Tag løgringene op, læg dem på fedtsugende papir og server straks.
Vilkår for beregning af ernæringsdata
KEYWORDS / SØGEORD Burger, Løgringe
Har du prøvet opskriften?Tag os med @madformadelskere og brug #madformadelskere

Prøv også: saltmandler og hvidløgsbrød med ost som lækre små hapse-snacks sammen med løgringene.

Hvad synes du om opskriften?

Har du prøvet denne opskrift? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ❤️

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores E-bog med 10 nemme hverdagsretter:

Denne artikel er skrevet af:

Rasmus Juul Møller

Rasmus Juul Møller

Rasmus er familiefar og madelsker med stort M. Han elsker at stå bag grillen eller pizzaovnen og servere mad, som familie og venner elsker at spise. Rasmus er uddannet teknisk designer, og hans kreativitet ses også i køkkenet, hvor han elsker at frembringe nye retter og kombinationer, der får smagsløgene til at synge. Han elsker gadgets og mad der kan grilles, laves i sous vide eller med noget nyt sejt udstyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskriftsvurdering




Mad for madelskere - God familiemad hver dag

Hej - Velkommen til...

Bag Mad for Madelskere gemmer der sig en lille familie bosat i Sønderjylland. Familien består af mor Tina, far Rasmus, Johannes på 4 år og Ellen på 3 år. Familiehunden Lasse er også med når der skal smages på retterne.

Relaterede indlæg