Populært:

Madformadelskere / Krydderiblandinger / Pommes frites krydderi

Pommes frites krydderi

4

/5

10 minutter

Photo of author

Af: Rasmus Juul Møller

Udgivet:

4

/5

10 minutter
Photo of author

Rasmus Juul Møller

Hjemmelavet sprøde pommes frites er bare noget af det bedste! Men til en sprød frit, hører også det bedste pommes frites krydderi i verden. Den helt rigtige blanding af krydderier, giver den perfekte smag til dine pomfritter, uanset om du laver dem selv eller om de kommer fra posen. Læs med her og se hvor nemt det er at lave dit helt eget krydderi til pommes frites.

hjemmelavet pommes frites krydderi i glas

Hjemmelavet krydderi til pomfritter

Der er ikke noget bedre end en helt sprød frit, godt krydret og med en lækker dip til. Der nogle pommes frites der bare er bedre end andre. Men det er ikke pommes friten alene der skaber resultatet! For mig er det lige så meget det krydderi der er blevet drysset over, der er med til at skabe oplevelsen.

Og der er nogle steder hvor pommes frites bare er bedre når man spiser ude. Sunset Boulevard har en rigtig god krydderiblanding, Cafe Kridt her i Sønderjylland har også nogle udmærket krydrede fritter. Men jeg foretrækker helt klart mit eget pommes frites krydderi.
Det har alle de smage jeg synes der skal være, og det er supernemt at lave selv. Det eneste det kræver er krydderier, og dem kan man købe online eller finde i de fleste butikker. Og jeg kan lige så godt sige det, lav nu rigeligt!

Og så er det næsten lige meget hvordan du laver dine pommes frites, det kan være at du laver dem i oven, i en fritøse, i en Actifry, de skal bare være sprøde! På med et drys krydderi, og så serveret med mayo, ketchup og remulade, og så er der serveret.

glas med hjemmelavet pomfrit krydderi

Ingrediensnoter

Krydderier – Se denne opskrift som en basisopskrift på hvilke krydderier du kan bruge for at få en super god portion pommes frites krydderi. Du kan sagtens eksperimentere med at skifte nogle af krydderierne ud med andre hvis du har lyst. Det her er vores yndlingsblanding, men du har frihed til at variere den som du har lyst til.

Hvordan laver man hjemmelavet pommes frites krydderi?

Opskriften på denne krydderiblanding er faktisk så nem at man ikke behøver en decideret opskrift. Alle krydderierne skal bare måles af, og til sidst kombineres de alle i en morter og så er krydderiblandingen klar til at drysse over dine sprøde pomfritter.

Den bedste blanding af krydderier til hjemmelavet pommes frites krydderi

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan opbevarer man krydderi til pommes frites?

I en lufttæt beholder. På denne måde kan det holde i meget lang tid! Vi bruger et lille fint glas med låg til krydderiet, så er det også pænt at have stående på hylden.

Kan jeg bruge andre krydderier?

Ja da! Prøv dig frem og tilføj de der falder i din smag. Du kan variere krydderiblandingen lige som du har lyst til.

Andre opskrifter du måske vil synes om

glas med hjemmelavet pommes frites krydderi

Opskrift på hjemmelavet krydderiblanding til pomfritter

Her får du vores opskrift på en lækker krydderiblanding til dine pommes frites. Den er nem at lave, og så smager den helt fantastisk. Brug den næste gang du laver pomfritter, hvad enten det er i ovn, friture eller Actifry. Husk at lav en stor portion, det kan sagtens holde sig!

hjemmelavet pommes frites krydderi i glas
4 fra 4 stemmer

Pommes frites krydderi

Her får de vores opskrift på det bedste pommes frites krydderi i verden. Den helt rigtige smag og det kan bruges på rigtig meget andet end sprøde pommes frites.
Opskrift af: Rasmus Juul Møller
Udskriv Pin
Forb. tid 10 minutter
Samlet tid 10 minutter
Ret Krydderiblanding
Køkken Dansk
Antal 1 portion
Kalorier 135 kcal

Udstyr

 • Morter

Ingredienser

 • 2 spsk fint salt
 • 2 spsk løgpulver
 • 2 tsk paprika
 • 2 spsk tørret persille
 • 1 spsk hvidløgspulver
 • 1 spsk tørret oregano
 • 1 spsk tørret timian
 • 1 spsk tørret basilikum
 • 1 tsk stødt peber
 • ½ tsk cayennepeber, kan udelades

Sådan gør du

 • Kom alle ingredienser i en morter og stød det til et fint pulver. Kom krydderiblandingen på et glas med låg og gem det til næste gang du skal servere pommes frites.

Hvad skal du huske til næste gang?Ernæringsinformation

Serving: 1portionKalorier: 135kcalKulhydrater: 30gProtein: 6gFedt: 2gMættet fedt: 1gNatrium: 13991mgKalium: 651mgFibre: 10gSukker: 2gA-vitamin: 3146IUC-vitamin: 19mgCalcium: 282mgJern: 8mg
Vilkår for beregning af ernæringsdata
Har du prøvet opskriften?Tag os med @madformadelskere og brug #madformadelskere

Hvad synes du om opskriften?

Har du prøvet denne opskrift? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores E-bog med 10 nemme hverdagsretter:

Skriv en kommentar

Opskriftsvurdering

Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.