Dansk mad

Dansk mad er mange ting. De mest populære danske retter er frikadeller, krebinetter med stuvede ærter og gulerødder, stegt flæsk og selvfølglige flæskesteg med sovs og kartofler. Her på siden får du alle vores opskrifter på dansk mad. Det er alt fra de klassiske tarteletter, brændende kærlighed og boller i karry, til klassiske danske desserter, julefrokostretter og selvfølgelig egnsretter fra forskellige områder i Danmark.


De klassiske danske retter

Vi spiser faktisk ret ofte dansk mad. Alle de lækre klassiske retter som tarteletter, flæskesteg med det hele, frikadeller eller krebinetter med stuvede ærter og gulerødder, for ikke at forglemme Danmarks nationalret stegt flæsk med persillesovs.

Her på siden finder du alle de retter og mange flere. Der er også Danske favoritter som boller i karry, skidne æg eller desserter som rødgrød med fløde, citronfromage eller en skøn walesstang.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er typisk dansk mad?

Danmark er kendt for smørrebrød, og det er noget der er virkelig klassisk dansk. Derudover er typisk dansk mad frikadeller, krebinetter og flæskesteg med brun sovs og kartofler.


Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.