Dansk mad
Dansk mad er mange ting. De mest populære danske retter er frikadeller, krebinetter med stuvede ærter og gulerødder, stegt flæsk og selvfølglige flæskesteg med sovs og kartofler. Her på siden får du alle vores opskrifter på dansk mad. Det er alt fra de klassiske tarteletter, brændende kærlighed og boller i karry, til klassiske danske desserter, julefrokostretter og selvfølgelig egnsretter fra forskellige områder i Danmark.
Opskrifter på danske retter
De klassiske danske retter
Vi spiser faktisk ret ofte dansk mad. Alle de lækre klassiske retter som tarteletter, flæskesteg med det hele, frikadeller eller krebinetter med stuvede ærter og gulerødder, for ikke at forglemme Danmarks nationalret stegt flæsk med persillesovs.
Her på siden finder du alle de retter og mange flere. Der er også Danske favoritter som boller i karry, skidne æg eller desserter som rødgrød med fløde, citronfromage eller en skøn walesstang.
Ofte stillede spørgsmål
Danmark er kendt for smørrebrød, og det er noget der er virkelig klassisk dansk. Derudover er typisk dansk mad frikadeller, krebinetter og flæskesteg med brun sovs og kartofler.