Opskrift på den bedste pølsemix i airfryer. Den er virkelig nem at lave, og smager bare godt. Vi laver den med kålpølser, og det er altså det der gør hele forskellen.
I bakken med rist til airfryeren kommes pommes frites fra frost. Spray dem med en gang olie, krydder med salt og peber, og vend dem rundt.
Olie, 1,2 kg pommes frites, Salt, Peber
Start nu airfryeren på programmet "airfry" og sæt temperaturen til 205 grader. Tilbered fritterne i ca. 15 minutter, eller til de begynder at blive let gyldne. - Vend pommes fritterne rundt et par gange, så de bliver jævnt tilberedt.
Imens fritterne tilberedes, skæres kålpølserne i passende skiver.
8 kålpølser
Når der er gået ca. 15 minutter kommes pølseskiverne ovenpå fritterne. Tiden sættes til 15 minutter og temperaturen til 205 grader, igen på "airfry"-funktionen. Lad pølserne tilberede 5 minutter inden du blander dem rund, så de får lidt farve. - Vend det hele rundt et par gange i løbet af de 15 minutter, så det bliver jævnt tilberedt.
Når tiden er gået, eller når pølser og pommes frites har fået den ønskede farve, serveres pølsemixen straks.
Server med finhakket få løg samt masser af karryketchup.