Populært:

Madformadelskere / Airfryer / Fyldt kyllingebryst med pestoflødeost i airfryer

Fyldt kyllingebryst med pestoflødeost i airfryer

5

/5

50 minutter

Photo of author

Af: Rasmus Juul Møller

Udgivet:

5

/5

50 minutter
Photo of author

Rasmus Juul Møller

Lækker og smagsfuldt fyldt kyllingebryst med pestoflødeost lavet i airfryer. Et helt måltid med kylling og kartofler lavet i airfryer på under en time, det er da nemt. Hvis du har en airfryer og mangler inspiration til hvordan man hurtigt kan forkæle familien med lækker og nemt aftensmad, så læs med her.

fyldt kyllingebryst med pestoflødeost i airfryer

Vi anbefaler en Cosori Airfryer

Vi er virkelig glade for vores Cosori Dualblaze airfryer, den er helt perfekt til vores familie.
Køb din Cosori Airfryer her (reklamelink).

Helt måltid i airfryer

En airfryer er faktisk en fantastisk ting! Den sparer på strømmen, og så går det hurtigt med at lave maden klar. Den har selvfølgelig sine begrænsninger, i forhold til hvor meget man kan klemme i den, men det kan faktisk godt lade sig gøre at tilberede et helt måltid mad uden problemer.

Kylling er oplagt, det er billigt, børnevenligt og så smager det godt. Men for ikke at ende ud med den samme hele kylling hver gang, så er kyllingebryst også en god løsning. Det er fedtfattigt og hvis man “forkæler” det lidt med nogle krydderier eller fylder det med noget lækkert, så er det faktisk slet ikke så dårligt.

Man kan sagtens tilberede flere ting i sin airfryer ad gangen. Man starter med at komme det i der skal have længst tid og så kommer man de andre ingredienser i efterhånden, så det hele bliver færdigt samtidig.

Som en lille bonus når man laver kylling på den her måde, så kan man samtidig lave skysauce i bunden af skuffen til airfryeren, det passer rigtig godt til retten og giver lige det sidste pift.

Hvis man vil have lidt variation i det, så kan man prøve med andre rodfrugter end lige kartofler. Det kunne være persillerod, søde kartofler, gulerødder eller lignende, det er kun fantasien der sætter grænser. I den her opskrift, har jeg valgt at fylde kyllingen med flødeost krydret med en god grøn pesto, men det kunne også sagtens være mozzarella, soltørrede tomater eller andet lækkert man fylder i kyllingen. Flødeosten passer rigtig godt til kyllingen og giver en rigtig lækker cremet konsistens til retten.

Jeg håber i får lyst til at prøve opskriften og lave et komplet måltid i jeres airfryer.

airfryer kurv med pesto kartofler og fyldt kyllingebryst

Ingrediensnoter

Kartofler – Brug gerne små kartofler, de bliver hurtigere færdige. Ellers kan man skære lidt større kartofler ud i kvarte.

Kyllingebryst – Kyllingebryst kan man få i alle supermarkeder, find nogle pæne store nogen, så der er plads til at fylde dem.

Olivenolie – Olivenolien skal bruges til kartoflerne. Det kan også være at man har en oliespray, og så bruger man bare den.

Lufttørret skinke i skiver – Her kan man bruge Jámon, parmeskinke eller lignende.

Grøn pesto – Find en god pesto, det betyder noget for smagen. Du kan alternativt lave din egen. Den skal bruges til både flødeosten og kartoflerne.

Salt & peber – Der skal selvfølgelig salt og peber i.

Cherrytomater – Cherrytomaterne giver en god syre, og så smager de altså bare godt når de er bagt.

Vand og hønsebouillon – Det kan man sagtens undvære, men det er nu rat med lidt skysauce.

Flødeost – Neutral flødeost, det har jeg brugt, men du kan sagten bruge en med krydderurter også.

Hvordan laver man fyldt kyllingebryst i airfryer?

Her kommer der en kort beskrivelse af hvordan du laver et helt måltid i din airfryer på en gang. Sørg for at krydre godt, kartoflerne kan godt tage noget salt. Den lufttørrede skinke tilføjer lidt salt til kyllingen, så overdriv ikke med at salte den.

Kom vand samt bouillon i bunden af skuffen til airfryeren og kom risten i.

De allerede skyllede og afdryppede kartofler kommes i en skål sammen med olie, pesto, salt og peber, det kommes op på risten i airfryeren. Start den og tilbered dem i 15 minutter.

Imens kartoflerne får det første i airfryeren fyldes de forberedte kyllingebryster, med blandingen af flødeost, pesto, salt, peber samt fint revet hvidløg. Slut af med at vikle skinken om kyllingebrysterne for at holde på flødeosten.

Når der er gået 15 minutter kommes kyllingebrysterne ovenpå kartoflerne i airfryeren. Tilbered det hele yderligere 25 minutter. Når der er 10 minutter tilbage af tiden kommes cherrytomaterne ned i airfryeren.

Når tiden er gået tages tomater, kylling samt kartoflerne op. Skysaucen fra bunden af skuffen hældes på en kande. Server det hele med det samme.

Find den fulde opskrift længere nede på siden her.

fyldt kyllingebryst med pesto og flødeost samt serranoskinke serveret med kartofler og bagte tomater

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg gemme resterne?

Resterne kan sagtens opvarmes og serveres dagen efter eller tages med på madpakken.

Kan jeg bruge andet end kartofler?

Ja sagtens. Du kan bruge persillerødder, pastinakker, gulerødder eller måske søde kartofler. Prøv dig frem, det er kun fantasien der sætter grænsen for hvad du kan komme i.

Andre airfryer opskrifter du måske vil synes om

helt måltid i airfryer: Kartofler med pesto, fyldte kyllingebryster og bagte tomater

Tips og tricks til opskriften

  • Har du nogle rester af grøntsager du skal have brugt? Så kom dem bare med i skuffen sammen med kartoflerne. Der er næsten ikke grænser for hvad du kan komme i.
  • Prøv også at lave retten med rød pesto i stedet for grøn.

Serveringsforslag

  • Server alle elementerne sammen som et halt måltid lavet i airfryer. Det er nemt og lækkert og noget hele familien vil elske.

Elsker du at lave mad i airfryer? Prøv vores opskrift på Kylling med kartofler i airfryer

airfryer-kurv med kartofler, kylling og tomater
pestokartofler lavet i airfryer med fyldt kyllingebryst og tomater

Vi anbefaler en Cosori Airfryer

Vi er virkelig glade for vores Cosori Dualblaze airfryer, den er helt perfekt til vores familie.
Køb din Cosori Airfryer her (reklamelink).

Opskrift på kyllingebryst med kartofler i airfryer

Her får du vores opskrift på et lækkert måltid lavet i airfryer. Det er kartofler i bunden, fyldte kyllingebryster ovenpå og så nogle lækre tomater til slut. I bunden laves samtidig en lækker skysauce du kan komme over retten til sidst.

Vi håber du får lyst til at prøve opskriften, herhjemme er det noget hele familien elsker på madplanen, og det er derfor noget vi laver igen og igen i forskellige variationer.

fyldt kyllingebryst med pestoflødeost i airfryer
5 fra 3 stemmer

Fyldt kyllingebryst med pestoflødeost i airfryer

Opskrift på fyldt kyllingebryst med pestoflødeost i airfryer
Lækker og nem opskrift på helt måltid tilberedt på én gang i airfryer. Kartofler med pesto i bunden, fyldte kyllingebryster og bagte tomater. Derudover kommer der en lækker skysauce du kan komme over retten til sidst.
Opskrift af: Rasmus Juul Møller
Udskriv Pin
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 40 minutter
Samlet tid 50 minutter
Ret Aftensmad
Køkken Dansk
Antal 4 personer
Kalorier 731 kcal

Udstyr

Ingredienser

  • 1 kg kartofler, små
  • 800 g kyllingebryst
  • 1 spsk olivenolie
  • 8 skiver parmaskinke, eller anden lufttørret skinke
  • 1 spsk grøn pesto
  • ½ tsk salt, eller efter smag
  • Peber, efter smag
  • 150 g cherrytomater
  • 3 dl vand
  • ½ hønsebouillonterning

Fyld til kyllingbrysterne

  • 100 g neutral flødeost
  • 1 spsk grøn pesto
  • ¼ tsk salt
  • Peber, efter smag
  • 1 fed hvidløg, fint revet

Sådan gør du

  • Kom vand og hønsebouillon i bunden af skuffen til din airfryer.
    3 dl vand, ½ hønsebouillonterning
  • Kartoflerne vaskes i koldt vand og dryppes af i et dørslag.
    1 kg kartofler
  • Kom dem derefter op i en skål sammen med olivenolie, salt, pesto og vend det grundigt rundt så det hele bliver godt fordelt.
    1 kg kartofler, 1 spsk olivenolie, 1 spsk grøn pesto, ¼ tsk salt
  • Kom dem derefter op i skuffen til din airfryer. Sæt temperaturen på 180 grader og giv det 15 minutter.
  • Imens kartoflerne tilberedes forberedes kyllingebrysterne. Rens dem for sener og fedt. Skær derefter med en skarp kniv på langs i kyllingebrystet uden at skære helt igennem.
    800 g kyllingebryst
  • I en skål blandes flødeost, pesto, salt, peber samt fintrevet hvidløg grundigt sammen.
    ½ tsk salt, 100 g neutral flødeost, 1 spsk grøn pesto, Peber, 1 fed hvidløg, Peber
  • Fordel derefter flødeosten i kyllingebrysterne med en spiseske og slut af med at vikle to skiver lufttørret skinke om, så det holder lidt på flødeosten.
    8 skiver parmaskinke
  • Når der er gået 15 minutter placeres de 4 kyllingebryster nu ovenpå kartoflerne. Stil tiden til 25 minutter og sæt temperaturen på din airfryer til 180 grader.
  • Når der er 10 mintter tilbage af tiden placeres cherrytomaterne imellem kyllingebrysterne og tilberedningen fortsættes.
    150 g cherrytomater
  • Når tiden er gået er det hele færdigt og klar til servering.
  • Anret et kyllingebryst sammen med kartofler, cherrytomater og lidt skysauce på en tallerken og server med det samme.

Noter

Airfyrer
Denne opskrift er lavet i vores Cosori Dual Blaze Airfryer (reklamelink). Bruger du en anden type maskine, kan tilberedningstiden variere, da alle airfryere varmer forskelligt.

Hvad skal du huske til næste gang?



Ernæringsinformation

Serving: 1personKalorier: 731kcalKulhydrater: 49gProtein: 53gFedt: 35gMættet fedt: 14gFlerumættet fedt: 3gEnkeltumættet fedt: 11gTransfedt: 0.05gKolesterol: 190mgNatrium: 1289mgKalium: 1977mgFibre: 6gSukker: 5gA-vitamin: 1077IUC-vitamin: 60mgCalcium: 110mgJern: 3mg
Vilkår for beregning af ernæringsdata
Har du prøvet opskriften?Tag os med @madformadelskere og brug #madformadelskere

Hvad synes du om opskriften?

Har du prøvet denne opskrift? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Opskrift af

Rasmus Juul Møller Avatar

Skriv en kommentar

Opskriftsvurdering





Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.