Madformadelskere / Airfryer / Butterdejsstænger med skinke i airfryer

Butterdejsstænger med skinke i airfryer

5

/5

15 minutter

Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

5

/5

15 minutter
Photo of author

Tina Westergaard Møller

Vi elsker at lave mad i vores airfryer, og disse nemme snacks er ingen undtagelse. De er lækre at servere som en lille appetizer eller som en del af tapasbordet. Læs med her og se hvordan du laver butterdejsstænger med skinke i airfryer.

butterdejsstænger med skinke i airfryer kurv

Sprøde snacks i airfryer

Vi bruger airfryeren rigtig meget når vi laver aftensmad, men den kan faktisk bruges til alle døgnets måltider. Også når vi snakker lækre sprøde snacks.

Ungerne elsker når vi laver sådan en omgang de kan hapse et par stykker af, og de er altid et hit når der er legekammarater på besøg og de skal have lidt eftermiddagsmad. Sammen med nogle grøntsagsstænger så er det helt perfekt.

Det er også lækre at servere på et tapasbord, sammen med andre små lækre retter. Og så er de virkelig nemme at lave. Faktisk er det oftest børnene der står for at lave dem herhjemme.

airfryer kurv med butterdejsstænger med pesto og skinke

Mere airfryerinspiration


Ingrediensnoter

Butterdej – En rulle fersk butterdej købt i supermarkedet er det vi bruger. Det er nemt, og det kan fås i de fleste supermarkeder.

Pesto – Selvfølgelig er en hjemmelavet pesto at foretrække, men det går altså også fint at købe et glas af en god pesto.

Skinke – En form for lufttørret skinke, for eksempel parmaskinke eller prosciutto.

Hvordan laver man butterdejsstænger i airfryer?

Det er heldigvis virkelig nemt at lave de lækre butterdejsstænger selv.

Først ruller du butterdejen ud, så smørres den med pesto og så fordeles skinken ovenpå. Så skæres butterdejen med skinke ud i strimler på cirka 1 cm i tykkelse, og de snoes sammen og lægges i airfryer-kurven.

Nu skal de bare ind i maskinen og bages til de er sprøde og lækre, og så er de klar til servering.

Find den fulde opskrift længere nede på siden her.

træbræt med butterdejsstænger med skinke og pesto

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan opbevarer man butterdejsstængerne?

Du kan godt gemme eventuelle rester i køleskabet, men de er altså bedst når de lige er helt frisklavede og sprøde. I køleskabet kan de hurtigt blive bløde.

Kan jeg tilberede dem i ovnen?

Ja det kan du sagtens. Find vores opskrift på butterdejsstænger i ovnen her.

Andre airfryeropskrifter du måske vil synes om

butterdej med pesto og skinke lavet som stænger i airfryeren

Tips og tricks til opskriften

  • Brug en hjemmelavet pesto eller din favoritpesto fra supermarkedet. Det kan være både grøn eller rød pesto.

Serveringsforslag

  • Server som appetizers inden en lækker middag
  • Server som en del af et tapasbord
  • Server som snack til ungerne når de kommer hjem fra skole.

Elsker du denne opskrift?

Prøv også vores opskrift på Butterdejssnegle med skinke, de kan også sagtens tilberedes i airfryeren.
butterdejsstænger med skinke til tapas eller som appetizer
butterdejsstænger i airfryer

Opskrift på sprøde twisters i airfryer

Her får du vores opskrift på nemme og lækre sprøde butterdejsstænger med skinke lavet i airfryeren.

De er lækre som snack eller som en del af et brunch- eller tapasbord. Vi håber du får lyst til at prøve opskriften.

butterdejsstænger med skinke i airfryer kurv
5 fra 1 stemme

Butterdejsstænger med skinke i airfryer

Opskrift på butterdejsstænger med skinke i airfryer
Nemme og lækre stænger i airfryeren med sprød butterdej, pesto og skinke. De er lækre som en snack eller som en lille appetizer inden middagen.
Opskrift af: Tina Westergaard Møller
Udskriv Pin
Forb. tid 3 minutter
Tilb. tid 12 minutter
Samlet tid 15 minutter
Ret Tilbehør
Køkken Dansk
Antal 10 stk
Kalorier 99 kcal

Udstyr

Ingredienser

  • ½ rulle butterdej
  • 2 spsk pesto, grøn eller rød
  • 6 skiver prosciutto, eller anden skinke

Sådan gør du

  • Rul butterdejen ud og smør den med pesto. Læg herefter stykker af skinke ovenpå.
    ½ rulle butterdej, 2 spsk pesto, 6 skiver prosciutto
  • Skær butterdejen med pesto og skinke ud i strimler på cirka 1 cm i tykkelsen. Sno strimlerne sammen, og læg dem i airfryerkurven.
  • Sæt kurven i airfryeren og giv dine butterdejsstænger 12 minutter ved 180 grader på airfryer-funktionen. Herefter er de klar til servering.
  • OBS:
    Alle airfryere varmer forskelligt. Denne opskrift er lavet til en Cosori Dualblaze (reklamelink). Hvis du bruger en anden maskine, skal du måske tilpasse tilberedningstiden.

Se video til opskriften


Hvad skal du huske til næste gang?



Ernæringsinformation

Serving: 1personKalorier: 99kcalKulhydrater: 6gProtein: 2gFedt: 8gMættet fedt: 2gFlerumættet fedt: 1gEnkeltumættet fedt: 3gTransfedt: 0.01gKolesterol: 3mgNatrium: 90mgKalium: 17mgFibre: 0.2gSukker: 0.2gA-vitamin: 62IUCalcium: 6mgJern: 0.4mg
Vilkår for beregning af ernæringsdata
Har du prøvet opskriften?Tag os med @madformadelskere og brug #madformadelskere

Hvad synes du om opskriften?

Har du prøvet denne opskrift? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Opskrift af

Tina Westergaard Møller Avatar
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Skriv en kommentar

Opskriftsvurdering





Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.