Populært:

Madformadelskere / Snacks / Butterdejsstænger med pesto og skinke

Butterdejsstænger med pesto og skinke

4.67

/5

25 minutter

Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

4.67

/5

25 minutter
Photo of author

Tina Westergaard Møller

Disse lækre sprøde butterdejsstænger er som regel på menuen til nytår når vi serverer snacks til nytårstalen. De er nemme at lave, og så er de altid et hit hos både børn og voksne. Læs med her og få vores opskrift på de bedste butterdejssnacks med pesto og skinke.

Butterdejsstænger med pesto og skinke som snack til nytårstalen

Sprøde butterdejssnacks

De her sprøde stænger af butterdej er både en nem og en utroligt lækker snack. Du kan selvfølgelig gå all in og lave din egen butterdej, men vi køber nu en færdig rulle, det er nemmest, og så bliver resultatet bare godt.

Kombinationen af den sprøde butterdej, den salte skinke og den krydrede pesto er bare god, og du kan jo bruge lige præcis den skinke og den pesto I bedst kan lide hjemme hos Jer.

Sprøde butterdejssnacks med serrano skinke og pesto

Hvordan laver man butterdejsstænger?

Det er lige så enkelt som det ser ud at lave disse butterdejsstænger. Det eneste du skal bruge er:

  • Butterdej, vi bruger sådan en færdigkøbt rulle.
  • Pesto , den du bedst kan lide, vi bruger basilikumspesto.
  • Skinke, vælg din yndlings for eksempel serrano eller prosciutto.

Fremgangsmåde er ganske enkel. Butterdejen smørres med pesto, og der lægges skinke ovenpå. Dejen med fyld skæres i strimler, der snurres rundt og lægges på en bageplade. Så skal de bages i ovnen, og så er de klar til servering.

Serveringsforslag

Det her er en af de nemmeste snacks du kan lave, og de er gode i mange sammenhænge. Ungerne elsker dem, så til børnefødselsdagen eller sommerfesten er de oplagte.

De er også lækre som til en drink forud for et godt måltid mad eller som snack til Dronningens Nytårstale. Server dem evt. sammen med Pindemadder med ost eller andre små hapsere.

Sprøde butterdejsstænger som snack

Andre måder at tilberede butterdejsstænger på

Butterdejsstænger med skinke i airfryer
Opskrift på butterdejsstænger med skinke i airfryer
Nemme og lækre stænger i airfryeren med sprød butterdej, pesto og skinke. De er lækre som en snack eller som en lille appetizer inden middagen.
Gå til opskrift
butterdejsstænger med skinke i airfryer kurv

Opskrift på butterdejsstænger

Her får du vores opskrift på en lækker butterdejssnack med skinke og pesto. De er nemme at lave, og hele familien elsker når der kommer sådan en portion på bordet sammen med en god aioli eller en lækker kryddermayonnaise.

Butterdejsstænger med pesto og skinke som snack til nytårstalen
4.67 fra 3 stemmer

Butterdejsstænger med pesto og skinke

Opskrift på nemme twisters af butterdej med fyld af pesto og serrano eller proscuitto skinke
Opskrift af: Tina Westergaard Møller
Udskriv Pin
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 25 minutter
Ret Snack
Køkken Dansk
Antal 24 stk
Kalorier 82 kcal

Ingredienser

  • 1 rulle butterdej, købt færdiglavet
  • 4 spsk pesto, grøn eller rød
  • 100 g skinke, proscuitto eller serrano

Sådan gør du

  • Opvarm ovnen til 200 grader.
  • Rul butterdejen ud, og smør den med pesto over det hele.
  • Fordel lufttørret skinke over pestoen, og skær herefter butterdejen med fyld i strimler på den korte led. De skal skæres cirka 1,5cm bredde.
  • Sno strimlerne og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
    Butterdejsstænger snoet med pesto og skinke på bageplade
  • Bag butterdejsstængerne i cirka 10-15 minutter eller til de er gyldne og sprøde.
  • Server lune eller afkølede eventuelt med dyppelse i form af aioli eller pesto.

Hvad skal du huske til næste gang?



Ernæringsinformation

Serving: 1stkKalorier: 82kcalKulhydrater: 5gProtein: 2gFedt: 6gMættet fedt: 1gKolesterol: 2mgNatrium: 134mgKalium: 7mgFibre: 1gSukker: 1gA-vitamin: 50IUCalcium: 5mgJern: 1mg
Vilkår for beregning af ernæringsdata
Har du prøvet opskriften?Tag os med @madformadelskere og brug #madformadelskere

Hvad synes du om opskriften?

Har du prøvet denne opskrift? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores E-bog med 10 nemme hverdagsretter:

Skriv en kommentar

Opskriftsvurdering





Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.