Hjem » Tapas » Pindemadder med ost

Pindemadder med ost

Hvem elsker ikke pindemadder? Det er lækkert til sommerfesten, til en lækker tapas eller til en lille aperitif til nytårsaften mens man ser Dronningens nytårstale. Læs med her og få en ide til nemme pindemadder med ost og vindruer.

Pindemadder med ost og vindruer på fad

Hvilken ost skal man bruge?

Du kan faktisk bruge lige præcis den ost du bedst kan lide. Vi elsker emmentaler herhjemme, og det er sådan en god familie- og børneost, for den er mild nok til at både børn og voksne kan lide den.

Du kan også vælge to forskellige oste, og lave forskellige slags, eller sætte to mindre stykker ost på hver. Se opskriften som en inspiration til ideer til pindemadder, og sæt gerne dit eget præg på opskriften også.

Ost og vindruer på tandstik

Hvordan laver man pindemadder med ost?

Det er så nemt at man næsten ikke behøver en opskrift for at komme i mål, måske kan du nøjes med at se på billedet.

Til pindemadderne skal du bruge:

  • Ost, vi bruger emmentaler
  • Vindruer, blå eller grønne
  • Tandstikker eller andre små pinde.

Det er lige så enkelt som det ser ud at lave dem. Bare skær osten i terninger, vask vindruerne, og sæt ost og vindruer sammen med en tandstik eller et lille spyd. Så er de klar til at servere.

Se flere opskrifter på tapasretter her.

ide til pindemadder med ost og vindruer

Opskrift på små hapsere på pind med ost

Her får du den nemme opskrift på lækre små pindemadder til tapasbordet eller som snacks til nytårstalen. De er nemme at lave, og så smager de jo bare formidabelt. Vælg din egen yndlingsost.

Pindemadder med ost og vindruer på fad
5 fra 1 stemme

Pindemadder med ost

Opskrift på lækre små hapsere med ost og vindruer.
Opskrift af: Tina Westergaard Møller
Udskriv Pin
Forb. tid 5 min
Tilb. tid 5 min
Samlet tid 10 min
Ret Pindemadder
Køkken Dansk
Antal 16 stk
Kalorier 48 kcal

Ingredienser

  • 200 g ost, for eksempel emmentaler
  • 16 stk vindruer, grønne eller blå

Sådan gør du

  • Skær osten ud i terninger.
  • Skyl vindruerne.
  • Læg en vindrue på hver osteterning, og stik et spyd eller tandstik igennem.
  • Nu er dine pindemadder klar til servering.

Nutrition

Serving: 1stkKalorier: 48kcalKulhydrater: 1gProtein: 3gFedt: 3gMættet fedt: 2gKolesterol: 12mgNatrium: 24mgKalium: 10mgSukker: 1gA-vitamin: 104IUCalcium: 99mgJern: 1mg
Vilkår for beregning af ernæringsdata
KEYWORDS / SØGEORD Ideer til pindemadder, Nytårsmad, Ostebord, Snacks til nytårstalen
Har du prøvet opskriften?Tag os med @madformadelskere og brug #madformadelskere

Hvad synes du om opskriften?

Har du prøvet denne opskrift? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores E-bog med 10 nemme hverdagsretter:

Skriv en kommentar

Opskriftsvurdering




KONTAKT

Redaktionen består af:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund
[email protected]

COPYRIGHT

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge vores materiale i hverken privat eller kommercielt henseende. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.