Pasta med svampe og tomatsovs

Pasta funghi e pomodoro, eller pasta med svampe og tomatsovs på dansk. Her i sommervarmen kan det være lækkert med en let pastaret til aftensmad. Jeg kan ikke huske hvor opskriften kommer fra, men jeg har tilføjet bacon til den oprindelige version, så hvis der skulle gemme sig en vegetar derude, så er retten også værd at lave uden bacon.

pasta med svampe og tomatsovs

pasta med svampe og tomatsovs2

Ingredienser:
Olivenolie
1 dåse flåede tomater
1 pakke bacon
1 lille løg
2 dl fløde
2 bakker champignoner
1 fed hvidløg
1 tsk. sukker
1 dl hakket persille
Salt og peber efter smag
Evt. 1 dl grøntsagsbouillon

Spagetti til 4 pers.
Frisk parmesan

Fremgangsmåde:
Start med at forberede svampene, rens dem grundigt og skær dem i skiver. Snit løget fint og skær baconen fint. Varm olien op i en stor pande eller gryde. Kom bacon i og steg det til det er gyldent. Tilsæt løg og hvidløg og steg det ved middelvarme i ca. 10 min. Kom herefter de flåede tomater, sukker, svampe og bouillon i gryden. Kog det hele under låg ved svag varme i en halv time, tilsæt nu fløde og lad det simre yderligere ti min uden låg. Tilsæt persille, rør rundt og smag til med salt og peber.

Server med spagetti og friskrevet parmesan.

Velbekomme.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Reader Interactions

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mad for madelskere - nem hverdagsmad for hele familien

Hej - Velkommen til...

Bag Mad for Madelskere gemmer der sig en lille familie bosat i Sønderjylland. Familien består af mor Tina, far Rasmus, Johannes på 4 år og Ellen på 3 år. Familiehunden Lasse er også med når der skal smages på retterne.

Relaterede indlæg

shares