Populært:

Madformadelskere / Aftensmad / Spaghetti Napoli

Spaghetti Napoli

5

/5

1 time 15 minutter

Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

5

/5

1 time 15 minutter
Photo of author

Tina Westergaard Møller

Spaghetti, pølser og kødboller i en smagfuld tomatsovs, og så revet parmesan på toppen. Det bliver ikke meget bedre end det, og ungerne elsker det. Læs med her og få opskriften på en fantastisk hjemmelavet Spaghetti Napoli.

spaghetti napoli med kødboller og cocktail pølser i tomatsauce

Børnevenlig pastaret med pølser

Spaghetti Napoli er en klassiker jeg kan huske fra min barndom. Ofte kom det fra en dåse og blev serveret når vi var på sejlerferie i båden hvor der ikke var meget plads til at kokkerere. Vi børn elskede det! Især min søster. Det faktisk var det i mange år hendes livret. Det er det måske egentlig stadigvæk?

Denne ret er en variant af den kendte dåse-version af Spaghetti Napoli. Den smager helt fantastisk, og så er det en ret ungerne altid sætter pris på. Spaghetti, pølser og kødboller i en lækker tomatsauce – what’s not to like?

Prøv også: Kims spaghetti med kødsovs eller Svensk pølseret med pasta

tallerken med spaghetti napoli med pasta, kødboller og pølser i tomatsovs

Nem pastaret med pølser

Denne ret er virkelig enkel at lave, og så smager den fantastisk. Du skal bruge følgende ingredienser (find den fulde opskrift længere nede på siden):

  • Tomater
  • Løg
  • Hvidløg
  • Olivenolie
  • Grøntsagsbouillon
  • Sukker, salt og peber
  • Spaghetti
  • Cocktailpølser
  • Kødboller

Fremgangsmåden er simpel. Følg bare opskriften her længere nede på siden. Vi laver altid tomatsaucen i ovnen, så først bages tomater, løg og hvidløg med lidt olie. Når det er mørt, blendes det med bouillon og smages til inden spaghetti, pølser og kødboller kommes i retten. Når spaghettien er færdigtilberedt er retten klar til servering. Drys med parmesan og frisk persille og spis straks.

pasta napoli med spaghetti, kødboller og cocktailpølser

Opskrift på den bedste Spaghetti Napoli

Her får du vores opskrift på en lækker og hjemmelavet Spaghetti Napoli. Den kan bestemt måle sig med den man kan købe på dåse, og med revet parmesan og persille på toppen, har du et formidabelt måltid, som hele familien vil elske.

spaghetti napoli med kødboller og cocktail pølser i tomatsauce
5 fra 1 stemme

Spaghetti Napoli

Lækker og børnevenlig aftensmad med pasta, kødboller og cocktailpølser i en smagfuld hjemmelavet tomatsauce. Smager endnu bedre end den velkendte dåse-version af retten.
Opskrift af: Tina Westergaard Møller
Udskriv Pin
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 1 time
Samlet tid 1 time 15 minutter
Ret Aftensmad
Køkken Dansk
Antal 4 personer
Kalorier 1092 kcal

Ingredienser

Tomatsauce:

  • 1 kg tomater
  • 2 løg
  • 4 fed hvidløg
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 l grøntsagsbouillon
  • 1 spsk sukker
  • Salt og peber efter smag

Fyld:

  • 400 g spaghetti
  • 400 g cocktailpølser
  • 400 g kødboller, hjemmelavede eller færdigkøbt

Sådan gør du

Tomatsauce:

  • Halver tomaterne og del løgene i grove stykker.
  • Læg det hele i et fad med hvidløgsfed, og hæld olivenolie over grøntsagerne.
  • Krydder med salt og peber, og bag grøntsagerne i ovnen ved 200 grader i ca. 45 min. Rør rundt når halvdelen af tiden er gået.
  • Når grøntsagerne er møre og brankede blendes de sammen med bouillonen. Jeg blender det i gryden med en stavblender. Tilsæt sukker, kog saucen op, og smag til med salt og peber. Du må gerne tilsætte lidt ekstra salt, da spaghettien suger en del salt.

Færdiggørelse af retten:

  • Når saucen koger, tilsættes spaghetti og den koger 8-10 minutter direkte i saucen. De sidste 5 minutter af kogetiden tilsættes kødboller og pølser. Når spaghettien er færdigkogt, smages retten til med salt og peber, og serveres med parmesan og frisk persille på toppen.

Hvad skal du huske til næste gang?



Ernæringsinformation

Serving: 1personKalorier: 1092kcalKulhydrater: 99gProtein: 45gFedt: 57gMættet fedt: 19gKolesterol: 136mgNatrium: 2099mgKalium: 1368mgFibre: 7gSukker: 18gA-vitamin: 2623IUC-vitamin: 40mgCalcium: 89mgJern: 4mg
Vilkår for beregning af ernæringsdata
Har du prøvet opskriften?Tag os med @madformadelskere og brug #madformadelskere

Hvad synes du om opskriften?

Har du prøvet denne opskrift? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores E-bog med 10 nemme hverdagsretter:

Skriv en kommentar

Opskriftsvurdering





Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.