Spaghetti, pølser og kødboller i en smagfuld tomatsovs, og så revet parmesan på toppen. Det bliver ikke meget bedre end det, og ungerne elsker det. Læs med her og få opskriften på en fantastisk hjemmelavet Spaghetti Napoli.
Børnevenlig pastaret med pølser
Spaghetti Napoli er en klassiker jeg kan huske fra min barndom. Ofte kom det fra en dåse og blev serveret når vi var på sejlerferie i båden hvor der ikke var meget plads til at kokkerere. Vi børn elskede det! Især min søster. Det faktisk var det i mange år hendes livret. Det er det måske egentlig stadigvæk?
Denne ret er en variant af den kendte dåse-version af Spaghetti Napoli. Den smager helt fantastisk, og så er det en ret ungerne altid sætter pris på. Spaghetti, pølser og kødboller i en lækker tomatsauce – what’s not to like?
Prøv også: Kims spaghetti med kødsovs eller Svensk pølseret med pasta
Mere hverdagsmad
Nem pastaret med pølser
Denne ret er virkelig enkel at lave, og så smager den fantastisk. Du skal bruge følgende ingredienser (find den fulde opskrift længere nede på siden):
- Tomater
- Løg
- Hvidløg
- Olivenolie
- Grøntsagsbouillon
- Sukker, salt og peber
- Spaghetti
- Cocktailpølser
- Kødboller
Fremgangsmåden er simpel. Følg bare opskriften her længere nede på siden. Vi laver altid tomatsaucen i ovnen, så først bages tomater, løg og hvidløg med lidt olie. Når det er mørt, blendes det med bouillon og smages til inden spaghetti, pølser og kødboller kommes i retten. Når spaghettien er færdigtilberedt er retten klar til servering. Drys med parmesan og frisk persille og spis straks.
Opskrift på den bedste Spaghetti Napoli
Her får du vores opskrift på en lækker og hjemmelavet Spaghetti Napoli. Den kan bestemt måle sig med den man kan købe på dåse, og med revet parmesan og persille på toppen, har du et formidabelt måltid, som hele familien vil elske.

Spaghetti Napoli
Ingredienser
Tomatsauce:
- 1 kg tomater
- 2 løg
- 4 fed hvidløg
- 2 spsk olivenolie
- 1 l grøntsagsbouillon
- 1 spsk sukker
- Salt og peber efter smag
Fyld:
- 400 g spaghetti
- 400 g cocktailpølser
- 400 g kødboller, hjemmelavede eller færdigkøbt
Sådan gør du
Tomatsauce:
- Halver tomaterne og del løgene i grove stykker.
- Læg det hele i et fad med hvidløgsfed, og hæld olivenolie over grøntsagerne.
- Krydder med salt og peber, og bag grøntsagerne i ovnen ved 200 grader i ca. 45 min. Rør rundt når halvdelen af tiden er gået.
- Når grøntsagerne er møre og brankede blendes de sammen med bouillonen. Jeg blender det i gryden med en stavblender. Tilsæt sukker, kog saucen op, og smag til med salt og peber. Du må gerne tilsætte lidt ekstra salt, da spaghettien suger en del salt.
Færdiggørelse af retten:
- Når saucen koger, tilsættes spaghetti og den koger 8-10 minutter direkte i saucen. De sidste 5 minutter af kogetiden tilsættes kødboller og pølser. Når spaghettien er færdigkogt, smages retten til med salt og peber, og serveres med parmesan og frisk persille på toppen.
Hvad skal du huske til næste gang?
Ernæringsinformation
Hvad synes du om opskriften?
Har du prøvet denne opskrift? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️
Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores E-bog med 10 nemme hverdagsretter: