Lækker og børnevenlig aftensmad med pasta, kødboller og cocktailpølser i en smagfuld hjemmelavet tomatsauce. Smager endnu bedre end den velkendte dåse-version af retten.
Forb. tid 15 minuttermin
Tilb. tid 1 timet
Samlet tid 1 timet15 minuttermin
Antal 4personer
Ingredienser
Tomatsauce:
1kgtomater
2løg
4fedhvidløg
2spskolivenolie
1lgrøntsagsbouillon
1spsksukker
Salt og peber efter smag
Fyld:
400gspaghetti
400gcocktailpølser
400gkødboller, hjemmelavede eller færdigkøbt
Sådan gør du
Tomatsauce:
Halver tomaterne og del løgene i grove stykker.
Læg det hele i et fad med hvidløgsfed, og hæld olivenolie over grøntsagerne.
Krydder med salt og peber, og bag grøntsagerne i ovnen ved 200 grader i ca. 45 min. Rør rundt når halvdelen af tiden er gået.
Når grøntsagerne er møre og brankede blendes de sammen med bouillonen. Jeg blender det i gryden med en stavblender. Tilsæt sukker, kog saucen op, og smag til med salt og peber. Du må gerne tilsætte lidt ekstra salt, da spaghettien suger en del salt.
Færdiggørelse af retten:
Når saucen koger, tilsættes spaghetti og den koger 8-10 minutter direkte i saucen. De sidste 5 minutter af kogetiden tilsættes kødboller og pølser. Når spaghettien er færdigkogt, smages retten til med salt og peber, og serveres med parmesan og frisk persille på toppen.