Sorter efter:

Populært:

Hjemmelavet pizza

Der er så mange fordele ved at lave hjemmelavet pizza frem for at bestille dem færdige. For det første smager de bedre, det synes vi i hvert fald, og derudover så er det meget billigere, og det kan vi jo godt lide. Når man laver pizzaerne selv kan man også få dem i den perfekte tykkelse, bagt lige som man godt kan lide den, og med den mængde fyld man helst vil have. Vi elsker at lave hjemmelavet pizza, og med nogle få simple tips og vores gode opskrifter, kan du også lave dem derhjemme til din familie.

Ofte stillede spørgsmål om hjemmelavet pizza

Hvilken type mel skal jeg bruge til pizza?

Når du skal bage pizza, er det vigtigt med noget godt mel for at få den rigtige konsistens og elasticitet i dejen. Vi bruger ofte det der hedder pizzamel eller Tipo 00 hvedemel. Det kan man købe i mange supermarkeder. Hvis du vil have fat noget virkelig god mel, så kan det bestilles online. Der anbefaler vi du vælger Caputo mel, som er vores favorit.

KONTAKT

Redaktionen består af:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund
[email protected]

COPYRIGHT

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge vores materiale i hverken privat eller kommercielt henseende. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.