Hjem » Aftensmad » Pepperoni pizza

Pepperoni pizza

Den der helt klassiske Newyorker pepperoni pizza kan bare noget. En god krydret pizzasauce, kombineret med en stærk pepperoni og en god ost, så bliver det ikke meget bedre. Hvis du vil se hvor nemt det er at lave den bedste pizza med pepperoni, så læs med her og få vores opskrift.

pepperoni pizza med tomatsovs og ost på skærebræt

Pizza pizza pizza..

Jeg kan tydeligt huske fra min barndom når min mor serverede pizza. Den blev lavet i en bradepande med kødsovs og ost, så var den ikke så meget længere.

Jeg er født på Bornholm, og på det tidspunkt er jeg ikke engang sikker på at der rent faktisk fandtes et pizzaria på øen.

Min første rigtige oplevelse med et ægte Italiensk pizzaria var i Aarhus sammen med min onkel og tante, og det sidder stadig i kroppen på mig som en helt speciel oplevelse.

Nu er det hjemme vi laver pizza i vore lille gasopvarmede pizzaovn fra Ooni (reklamelink). Det er en fantastisk pizzaovn, og det bedste er næsten at den fylder så lidt at den kan pakkes i en taske og tages med.

Hjemmelavet pizzaer slår efter min mening en købepizza til hver en tid, smagen er uden sammenligning, lige fra pizzasovsen til den sprøde bund og det fyld der kommer på.

Her i opskriften er det en helt simpel pepperoni pizza, men fordi den er ret enkel, så betyder det bestemt ikke at den er kedelig. Næst efter en pizza med kødboller, så er det min “go to” pizza, men jeg er også vild med pepperoni, så det hjælper jo selvfølgelig på det.

Hvis du nu ikke er vild med smagen af pepperoni, så er der heldigvis masser af andre muligheder. Prøv med en Italiensk salami, den er ikke så stærk som pepperoni og måske lidt mere børnevenlig.

hjemmelavet pepperoni pizza med ost og tomatsovs

Ingrediensnoter

Pizzadej – Pizzadejen danner hele rammen for en god pizza, lav den selv og prøv at bruge mel af god kvalitet, det gør noget for smagen og sprødheden. Prøv vores pizzadej med tipo 00 mel.

Pizzasauce – Vi laver den selv, så får vi lige den smag vi gerne vil have. Hvis du ikke gider lave den selv, så køb en færdig pizzasauce af god kvalitet. Find vores opskrift her.

Mozzarella – Brug frisk mozzarella, ikke det der revne pizzaost på pose.

Parmesanost – Jeg bruger parmesan på mange af mine pizzaer. Det giver en god dyb umamismag til pizzaen og tilfører også en del salt.

Hvordan laver man en pizza pepperoni?

Pizza pepperoni er rigtig nem at lave. Her kommer en kort beskrivelse og hvordan du laver den bedste pizza pepperoni i verden.

Den forberedte pizzadej deles i 3-4 portioner. Dejen trykkes og strækkes til den er helt tynd og har den helt klassiske runde pizzaform. Smør et godt lag pizzasauce ud over bunden, efterfulgt af mozzarella og parmesanost. Fordel pepperoniskiver ud over pizzaen efterfulgt af oregano og et drys salt.

Pizzaerne bages nu i en forvarmet ovn på en bageplade, bagesten/stål eller i en pizzaovn. Når pizzaen er gylden og sprød i kanten er den klar til servering.

Find den fulde opskrift længere nede på siden her.

skive af pepperoni pizza med tomatsovs og ost

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan opbevarer man pizza pepperoni?

På køl i et par dage, og ellers kan den med fordel fryses ned.

Kan jeg bruge andet end pepperoni?

Ja det kan du sagtens. Pepperoni kan godt være en smule stærkt, så hvis man ikke er til det, så kan en god Italiensk salami anbefales.

Andre pizzaopskrifter du måske vil synes om

pepperoni pizza på skærebræt

Opskrift på den bedste pizza med pepperoni

Her får du vores opskrift på en en helt klassisk pizza med pepperoni. Den er nem at lave og er en favorit blandt børn og voksne.

Vi håber du får lyst til at prøve opskriften af næste gang I skal have pizzaaften hjemme hos Jer.

pepperoni pizza med tomatsovs og ost på skærebræt
5 fra 1 stemme

Pepperoni pizza

Opskrift på pizza med pepperoni
Denne pizza med pepperoni er en vaskeægte klassiker. Det er en dejlig hjemmelavet pizza med pepperoni, ost, og masser af smag. Det er en pizza, som både børn og voksne elsker at spise, og så er den nem at lave og med simple men gode ingredienser.
Udskriv Pin
Forb. tid 1 t 45 min
Tilb. tid 15 min
Samlet tid 2 t
Ret Hverdagsmad
Køkken Italiensk
Antal 4 personer
Kalorier 1048 kcal

Ingredienser

Fyld:

  • 2,5 dl pizzasauce
  • 150 g frisk mozzarella
  • 100 g parmesan
  • 4 tsk tørret oregano
  • Salt
  • 40 skiver pepperoni

Sådan gør du

  • Lav dejen som beskrevet i opskriften i linket i ingredienslisten. Når dejen er klar, rulles eller trykkes den ud til pizzastørrelse. Dejen giver 3-4 pizzaer alt efter størrelse.
  • Fordel pizzasaucen ud over bundene.
  • Bræk mozzarellaen i mindre stykker, og fordel det på pizzaerne, efterfulgt af parmesanen.
  • Fordel derefter pepperoni ud over pizzaerne.
  • Drys hver pizza med ca. 1 tsk tørret oregano og et drys salt.
  • Bag pizzaerne en af gangen på en varm bagesten eller bageplade i ovnen eller på grillen ved 250-275 grader. Den skal have ca. 8-10 minutter men hold godt øje med den. 
    I en varm pizzaovn skal den have 1-2 minutter, husk at vende den jævnligt.
    – Hvis du bager pizza i ovn, så er det en rigtig god ide at forvarme ovnen i god tid, så den er helt varm når pizzaen skal ind og bage.

Nutrition

Serving: 1personKalorier: 1048kcalKulhydrater: 146gProtein: 45gFedt: 33gMættet fedt: 14gFlerumættet fedt: 3gEnkeltumættet fedt: 8gTransfedt: 1gKolesterol: 68mgNatrium: 4017mgKalium: 327mgFibre: 6gSukker: 21gA-vitamin: 736IUC-vitamin: 5mgCalcium: 514mgJern: 10mg
Vilkår for beregning af ernæringsdata
KEYWORDS / SØGEORD Hjemmelavet pizza, Italiensk mad, Pepperoni pizza, Pizza, pizza fyld, pizza topping, Pizzafyld
Har du prøvet opskriften?Tag os med @madformadelskere og brug #madformadelskere

Hvad synes du om opskriften?

Har du prøvet denne opskrift? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Skriv en kommentar

Opskriftsvurdering




KONTAKT

Redaktionen består af:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund
[email protected]ormadelskere.dk

COPYRIGHT

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge vores materiale i hverken privat eller kommercielt henseende. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.