Indhold

Pizza med parmaskinke og rucola

Indhold

Vi elsker hjemmelavet pizza herhjemme, og en af vores nye favoritter er denne pizza med parmaskinke og rucola. Det er et friskt pust sammen med de mere traditionelle pizzaer, og børnene har også virkelig taget den til sig. Læs med her og få den nemme opskrift.

pizza med parmaskinke og rucola samt oliven

Hjemmelavet pizza parma

Vi købte for halvandet års tid siden en pizzaovn (reklamelink). Siden da har vi ikke været forbi pizzamanden efter hurtig aftensmad. Det er nemlig så meget bedre at lave hjemmelavet pizza, både for pengepungen men også fordi de bare smager 100 gange bedre.

Selvom du ikke har en pizzaovn kan du sagtens lave lækre pizzaer derhjemme. Sådan en skøn pizza parma kan også sagtens bages i ovnen på en varm bageplade eller endnu bedre på et bagestål eller en pizzasten.

Hjemmelavet Pizza parma med tomatsovs parmaskinke og rucola salat samt oliven

Hvordan laver man pizza med parmaskinke?

Den her pizza er ikke specielt svær at lave. Det vigtigste er, at du får lavet en god pizzadej. Find opskriften på vores her.

Mens pizzadejen hæver, kan du lave pizzasaucen, den finder du opskriften på her.

Når de to ting er på plads, skal du faktisk ikke bruge så meget mere.

Som fyld på denne pizza bruger vi:

  • Tomatsauce
  • Frisk mozzarella
  • Sorte oliven, uden sten
  • Rucola
  • Parmaskinke
  • Lidt salt

Det der er med den her pizza, er at rucola og parmaskinke ikke skal bages med i ovnen. Derfor skal dejen først rulles ud, så kommes der pizzasauce, mozzarella ost og oliven på, og så skal den bages.

Når den kommer ud af ovnen skal der rucola og parma på, så krydres den med lidt salt og så er den klar til servering.

Prøv også: Kartoffelpizza med rosmarin og parmaskinke

Pizza med parmaskinke og rucola

Opskrift på den bedste pizza med rucola og skinke

Her får du vores opskrift på en lækker pizza med parma og rucola. Det er en pizza hele familien elsker herhjemme, og vi laver den næsten altid når vi har pizzasøndag. Vi håber du får lyst til at prøve den, måske er det også din nye yndlingspizza.

pizza med parmaskinke og rucola samt oliven
5 fra 2 stemmer

Pizza med parmaskinke og rocula

Opskrift på lækker pizza med skinke, rucolasalat og oliven
Udskriv Pin
Forb. tid 1 t 45 min
Tilb. tid 15 min
Samlet tid 2 t
Ret Hverdagsmad
Køkken Italiensk
Antal 4 personer
Kalorier 899 kcal

Ingredienser

  • 1 portion pizzadej, Klik på link for opskrift
  • 1 portion pizzasauce, Klik på link for opskrift
  • 250 g frisk mozzarella
  • 100 g sorte oliven, uden sten
  • 1 pk roculasalat, mængde efter smag
  • 100 g parmaskinke, eller serrano
  • salt, groft

Sådan gør du

  • Lav dejen som beskrevet i opskriften i linket i ingredienslisten. Når dejen er klar, rulles eller trykkes den ud til pizzastørrelse. Dejen giver 3-4 pizzaer alt efter størrelse.
  • Mens dejen hæver, kan du lave pizzasaucen, så den er klar når dejen også er klar.
  • Form hver dej til den ønskede størrelse. Kom pizzasauce på bunden, efterfulgt af mozzarella og sorte oliven.
  • Bag pizzaen på en varm bagesten eller bageplade i ovnen eller på grillen ved 250-275 grader. Den skal have ca. 8-10 minutter men hold godt øje med den. 
    I en varm pizzaovn skal den have 1-2 minutter, husk at vende den jævnligt.
  • Når hver pizza er bagt kommes roculasalat samt parmaskinke på, drys med en smule salt. Pizzaerne er nu klar til servering.

Nutrition

Serving: 1personKalorier: 899kcalKulhydrater: 114gProtein: 37gFedt: 35gMættet fedt: 14gKolesterol: 66mgNatrium: 3381mgKalium: 774mgFibre: 7gSukker: 22gA-vitamin: 1927IUC-vitamin: 16mgCalcium: 396mgJern: 8mg
Vilkår for beregning af ernæringsdata
KEYWORDS / SØGEORD Hjemmelavet pizza, Kartoffelpizza med skinke, Pizza med parmaskinke, Pizza parma, Pizzafyld, Verdens bedste pizza
Har du prøvet opskriften?Tag os med @madformadelskere og brug #madformadelskere

Hvad synes du om opskriften?

Har du prøvet denne opskrift? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores E-bog med 10 nemme hverdagsretter:

Denne artikel er skrevet af:

Rasmus Juul Møller

Rasmus Juul Møller

Rasmus er familiefar og madelsker med stort M. Han elsker at stå bag grillen eller pizzaovnen og servere mad, som familie og venner elsker at spise. Rasmus er uddannet teknisk designer, og hans kreativitet ses også i køkkenet, hvor han elsker at frembringe nye retter og kombinationer, der får smagsløgene til at synge. Han elsker gadgets og mad der kan grilles, laves i sous vide eller med noget nyt sejt udstyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskriftsvurdering




Mad for madelskere - God familiemad hver dag

Hej - Velkommen til...

Bag Mad for Madelskere gemmer der sig en lille familie bosat i Sønderjylland. Familien består af mor Tina, far Rasmus, Johannes på 4 år og Ellen på 3 år. Familiehunden Lasse er også med når der skal smages på retterne.

Relaterede indlæg