Populært:

Madformadelskere / Aftensmad / Pizza med parmaskinke og rucola

Pizza med parmaskinke og rucola


Photo of author

Af: Rasmus Juul Møller

Udgivet:

Photo of author

Rasmus Juul Møller

Vi elsker hjemmelavet pizza herhjemme, og en af vores nye favoritter er denne pizza med parmaskinke og rucola. Det er et friskt pust sammen med de mere traditionelle pizzaer, og børnene har også virkelig taget den til sig. Læs med her og få den nemme opskrift.

pizza med parmaskinke og rucola samt oliven

Hjemmelavet pizza parma

Vi købte for halvandet års tid siden en pizzaovn (reklamelink). Siden da har vi ikke været forbi pizzamanden efter hurtig aftensmad. Det er nemlig så meget bedre at lave hjemmelavet pizza, både for pengepungen men også fordi de bare smager 100 gange bedre.

Selvom du ikke har en pizzaovn kan du sagtens lave lækre pizzaer derhjemme. Sådan en skøn pizza parma kan også sagtens bages i ovnen på en varm bageplade eller endnu bedre på et bagestål eller en pizzasten.

Hjemmelavet Pizza parma med tomatsovs parmaskinke og rucola salat samt oliven

Hvordan laver man pizza med parmaskinke?

Den her pizza er ikke specielt svær at lave. Det vigtigste er, at du får lavet en god pizzadej. Find opskriften på vores her.

Mens pizzadejen hæver, kan du lave pizzasaucen, den finder du opskriften på her.

Når de to ting er på plads, skal du faktisk ikke bruge så meget mere.

Som fyld på denne pizza bruger vi:

  • Tomatsauce
  • Frisk mozzarella
  • Sorte oliven, uden sten
  • Rucola
  • Parmaskinke
  • Lidt salt

Det der er med den her pizza, er at rucola og parmaskinke ikke skal bages med i ovnen. Derfor skal dejen først rulles ud, så kommes der pizzasauce, mozzarella ost og oliven på, og så skal den bages.

Når den kommer ud af ovnen skal der rucola og parma på, så krydres den med lidt salt og så er den klar til servering.

Prøv også: Kartoffelpizza med rosmarin og parmaskinke

Pizza med parmaskinke og rucola

Opskrift på den bedste pizza med rucola og skinke

Her får du vores opskrift på en lækker pizza med parma og rucola. Det er en pizza hele familien elsker herhjemme, og vi laver den næsten altid når vi har pizzasøndag. Vi håber du får lyst til at prøve den, måske er det også din nye yndlingspizza.

pizza med parmaskinke og rucola samt oliven
5 fra 2 stemmer

Pizza med parmaskinke og rocula

Opskrift på lækker pizza med skinke, rucolasalat og oliven
Udskriv Pin
Forb. tid 1 time 45 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 2 timer
Ret Hverdagsmad
Køkken Italiensk
Antal 4 personer
Kalorier 899 kcal

Ingredienser

  • 1 portion pizzadej, Klik på link for opskrift
  • 1 portion pizzasauce, Klik på link for opskrift
  • 250 g frisk mozzarella
  • 100 g sorte oliven, uden sten
  • 1 pk roculasalat, mængde efter smag
  • 100 g parmaskinke, eller serrano
  • salt, groft

Sådan gør du

  • Lav dejen som beskrevet i opskriften i linket i ingredienslisten. Når dejen er klar, rulles eller trykkes den ud til pizzastørrelse. Dejen giver 3-4 pizzaer alt efter størrelse.
  • Mens dejen hæver, kan du lave pizzasaucen, så den er klar når dejen også er klar.
  • Form hver dej til den ønskede størrelse. Kom pizzasauce på bunden, efterfulgt af mozzarella og sorte oliven.
  • Bag pizzaen på en varm bagesten eller bageplade i ovnen eller på grillen ved 250-275 grader. Den skal have ca. 8-10 minutter men hold godt øje med den. 
    I en varm pizzaovn skal den have 1-2 minutter, husk at vende den jævnligt.
  • Når hver pizza er bagt kommes roculasalat samt parmaskinke på, drys med en smule salt. Pizzaerne er nu klar til servering.

Hvad skal du huske til næste gang?



Ernæringsinformation

Serving: 1personKalorier: 899kcalKulhydrater: 114gProtein: 37gFedt: 35gMættet fedt: 14gKolesterol: 66mgNatrium: 3381mgKalium: 774mgFibre: 7gSukker: 22gA-vitamin: 1927IUC-vitamin: 16mgCalcium: 396mgJern: 8mg
Vilkår for beregning af ernæringsdata
Har du prøvet opskriften?Tag os med @madformadelskere og brug #madformadelskere

Hvad synes du om opskriften?

Har du prøvet denne opskrift? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores E-bog med 10 nemme hverdagsretter:

Skriv en kommentar

Opskriftsvurdering





Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.