Indhold

Ananas med myntesukker

Indhold

Ananas med myntesukker er en nem og virkelig lækker lille sommerret. Vi bruger den både som dessert, en hurtig snack eller som del i et lækkert tapasbord. Til dessert kan den evt. serveres med en klat vaniljecreme eller flødeskum. Man kan med fordel lave retten nogle timer inden den skal spises, den har godt af at stå og trække lidt i køleskabet.

Anamas med myntesukker er også altid på bordet som dessert til brunch. Det er nemlig sådan en lille frisk mundfuld, som man altid har plads til, selv oven på æg, bacon og pølser.

Det er også en lille snack som vores børn elsker, og hvis der er noget tilbage efter aftenens dessert, kan de sagtens få det med på madpakken i en lille bøtte.

Ananas med myntesukker - Nem opskrift på dessert med ananas

Ananas med myntesukker opskrift

Her er vores ultra nemme opskrift på en lækker dessert med ananas. Den er både virkelig nem at lave, men den smager også friskt og let. Den er god som en lille sommerdessert oven på et lækkert grillmåltid på terrassen, eller som en afslutning på en dejlig brunch.

Ananas med myntesukker - Nem opskrift på dessert med ananas
0 fra 0 stemmer

Ananas med myntesukker

Let frisk ananasdessert med mynte
Opskrift lavet af: Tina Westergaard Møller
Udskriv Pin
Forb. tid 15 min
Trækketid 1 t
Samlet tid 1 t 15 min
Ret Dessert, Snack
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 1 ananas
  • 1 bdt mynte
  • 3 spsk rørsukkrer

Sådan gør du

  • Start med at skære ananasen ud i tern på 1-2 cm.
  • Hak mynten fint, og bland den med rørsukker. Ananas og myntesukkeret blandes sammen i en skål, og stilles i køleskabet mindst en time, gerne længere.
  • Kan fx. serveres i små portionsglas som en lækker sommerdessert eller som afslutning på brunch.
Vilkår for beregning af ernæringsdata
KEYWORDS / SØGEORD Ananas, Mynte
Har du prøvet opskriften?Tag os med @madformadelskere og brug #madformadelskere

Prøv også vores opskrift på mynte-ananas sous vide. Det er en dessert der bygger lidt på de samme smage, men hvor ananasen er tilberedt i sous vide.

Tips og tricks til ananas med myntesukker

  • Server som dessert med en vaniljecreme eller en klat flødeskum. Top evt. med lidt hakket mørk chokolade hvis det skal være ekstra lækkert.
  • Lav retten i god tid, den må gerne stå nogle timer i køleskabet og trække. Jo længere tid ananasen står med myntesukkeret, jo bedre bliver den.

Hvad synes du om opskriften?

Har du prøvet denne opskrift? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ❤️

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores E-bog med 10 nemme hverdagsretter:

Denne artikel er skrevet af:

Tina Westergaard Møller

Tina Westergaard Møller

Tina er 31 år og uddannet civilingeniør i Arkitektur. Arkitektblyanten er dog skiftet ud med laptop og piskeris, og nu bruger hun meget af sin tid på at dele glæden ved madlavning med Jer her på Madformadelskere. Tina har stået i køkkenet siden hun var lille, og havde som barn en drøm om at blive kok. Hun elsker at fremtrylle lækre desserter og kager, og dele dem med familie og venner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskriftsvurdering
Mad for madelskere - God familiemad hver dag

Hej - Velkommen til...

Bag Mad for Madelskere gemmer der sig en lille familie bosat i Sønderjylland. Familien består af mor Tina, far Rasmus, Johannes på 4 år og Ellen på 3 år. Familiehunden Lasse er også med når der skal smages på retterne.

Relaterede indlæg