TILMELD NYHEDSBREVET

– og få E-bogen “10 nemme hverdagsretter”

Bønner med bacon

Hvis der er noget der er gået hen og blevet en nytårstradition, så er det bønner med bacon i ovn. Det er virkelig lækkert tilbehør til alt slags kød, og så er det nemt og hurtigt at forberede og smide i ovnen. De her lækre baconomviklede bønner kan selvfølgelig spises hele året rundt, og det gør vi da også. Både børn og voksne er nemlig vilde med dem.

Bønner med bacon - Nem opskrift på bønner i bacon i ovn - Perfekt tilbehør til kød for eksempel til nytår

Bønner med bacon opskrift

Her får du vores opskrift på bønner i bacon. Ja det er nu nok mere en fremgangsmåde, for en decideret opskrift behøver man ikke. Rul bacon om 6-8 bønner og tilbered pakkerne i ovnen til baconen er lysebrun og lækker. Og værsgo og spis! Det er så nemt som det næsten kan være, og så smager det fantastisk.

Bønner med bacon - Nem opskrift på bønner i bacon i ovn - Perfekt tilbehør til kød for eksempel til nytår
Udskriv Pin
0 fra 0 stemmer

Bønner med bacon opskrift

Saftige grønne bønner med sprødt bacon
Ret Brunch, Tapas, Tilbehør
Keyword Grøntsager, lchf, Tilbehør
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter
Portioner 14 stk

Ingredienser

  • 400 g grønne bønner
  • 7 skiver bacon gerne frosne

Fremgangsmåde

  • Tænd ovnen på 200 grader
  • Del baconskiverne på midten, så du har 14 halve skiver.
  • Tag 6-8 bønner og læg dem på et stykke bacon. Rul baconen rundt om bønnerne så du får en lille pakke. Læg pakkerne i et fad.
  • Sæt fadet med bønnerne i ovnen i 20-25 minutter ved 200 grader eller indtil baconen er lækker lysebrun og bønnerne lidt mørke i enderne.
  • Server straks.
Har du prøvet denne opskrift?Nævn os på dit billede med @madformadelskere brug #madformadelskere!

Bønner med bacon – Serveringsforslag

  • Spis bønner med bacon som tilbehør til en hovedret, for eksempel til oksemørbrad med kartoffelfondant og en god sauce.
  • Server bønnerne som en lækker hapser til et tapasbord eller som et grønt indslag til brunch.

Tips og tricks

  • Du behøver ikke at tø bønnerne op først hvis du bruger frosne bønner. Du kan bare vikle bacon om de frosne bønner og stille dem direkte i ovnen. Sådan laver vi det altid selv.
  • Du kan forberede fadet med bønner i god tid. Det er dejligt hvis man for eksempel får gæster. Så kan du vikle bacon om bønnerne om formiddagen, og stille fadet i køleskabet indtil 30 minutter før spisetid hvor du sætter det i ovnen.
  • Prøv også denne ret med asparges i stedet for bacon.
  • Er der rester tilbage? Gem dem i køleskabet, de smager skønt kolde næste dag!

Hvad synes du om opskriften?

Har du prøvet denne opskrift? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ❤️

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores E-bog med 10 nemme hverdagsretter:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mad for madelskere - God familiemad hver dag

Hej - Velkommen til...

Bag Mad for Madelskere gemmer der sig en lille familie bosat i Sønderjylland. Familien består af mor Tina, far Rasmus, Johannes på 4 år og Ellen på 3 år. Familiehunden Lasse er også med når der skal smages på retterne.

Relaterede indlæg

pasta med fløde og champignon | Opskrift på pastaret med fløde champignon bacon persille hvidløg og citron

Pasta med fløde, ristede champigoner og bacon

Opskrift »
shares