Populært:

Madformadelskere / Tapas / Baconsvøbte muslinger

Baconsvøbte muslinger

5

/5

25 minutter

Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

5

/5

25 minutter
Photo of author

Tina Westergaard Møller

Bacon er godt, muslinger er godt, og sammen bliver de to ting til en lille lækker mundfuld. De baconsvøbte muslinger er gode som en tapasret, eller som en del af en forret eller snack til nytårstalen til nytårsaften. Læs med her og få vores nemme opskrift.

baconsvøbte muslinger i lille skål

Nemme og lækre muslinger

Denne ret med muslinger er nem at lave, og så smager den godt. Bacon gør jo underværker for så mange ting, og muslinger er ingen undtagelse.

Vi bruger muslinger på dåse, så det er virkelig nemt bare at åbne dåsen og finde en pakke bacon frem, og så er man klar til at gå i gang med at lave muslinger i baconsvøb.

Hvordan laver man baconsvøbte muslinger

Det er lige så nemt som det lyder. Det eneste du behøver for at lave denne lille lækre tapasret er:

  • Muslinger på dåse
  • Bacon i skiver

Baconskiverne deles i 2, og muslingerne vikles ind i bacon. Så skal de i ovnen i cirka 20 minutter til baconen er sprød og gylden, og så er de klar til servering.

Server muslingerne som en del af et tapasbord, for eksempel sammen med Pindemadder med ost, Dadler med bacon og Butterdejsstænger med pesto og skinke

muslinger med bacon og estregonmayo som en del af tapasbordet

Opskrift på muslinger i bacon

Her får du den nemme opskrift på muslinger med bacon. Den er så nem at du kan få ungerne til at hjælpe til med at pakke muslingerne ind i bacon, og så er det bare at sætte dem i ovnen.

baconsvøbte muslinger i lille skål
5 fra 1 stemme

Baconsvøbte muslinger

Opskrift på muslinger med bacon til tapas eller som snack til nytårstalen
Opskrift af: Tina Westergaard Møller
Udskriv Pin
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 25 minutter
Ret Snack
Køkken Dansk
Antal 12 stk
Kalorier 84 kcal

Ingredienser

  • 6 skiver bacon
  • 24 stk blåmuslinger, fra dåse

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Del baconskiverne i 2 midt på, så de bliver halv længde.
  • Læg 2 blåmuslinger i den ene ende af baconskiven, og rul den rundt om muslingerne.
  • Læg de baconindpakkede muslinger i et ildfast fad med samlingen nedad.
  • Sæt fadet med muslingerne i ovnen i 20-25 minutter eller indtil baconen er sprød og gylden.
  • Server straks, eventuelt med en aioli eller kryddermayonnaise som dyppelse.

Hvad skal du huske til næste gang?



Ernæringsinformation

Serving: 1stkKalorier: 84kcalKulhydrater: 1gProtein: 3gFedt: 7gMættet fedt: 2gKolesterol: 15mgNatrium: 148mgKalium: 68mgA-vitamin: 23IUC-vitamin: 1mgCalcium: 4mgJern: 1mg
Vilkår for beregning af ernæringsdata
Har du prøvet opskriften?Tag os med @madformadelskere og brug #madformadelskere

Hvad synes du om opskriften?

Har du prøvet denne opskrift? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores E-bog med 10 nemme hverdagsretter:

Skriv en kommentar

Opskriftsvurdering




Om madformadelskere

Redaktionen består af:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt

[email protected]
Læs mere om os her

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.

Følg med her