TILMELD NYHEDSBREVET

– og få E-bogen “10 nemme hverdagsretter”

Asparges med bacon

Vi har tidligere ofte lavet bønner med bacon, og dette er den opskrift i en ny version. Her er det nemlig asparges med bacon i ovn – super lækkert og velsmagende tilbehør til alle kødretter eller som tapasret.

Asparges smager af mere end bønner, og hvis du er glad for grønne asparges, vil du med garanti kunne lide denne opskrift. De ovnstegte grønne asparges har nemlig en fantastisk smag, og med sprød bacon bliver det kun endnu bedre.

Asparges med bacon - Opskrift på lækre grønne asparges med bacon omkring - Perfekt tilbehør til gæstemad eller nytår

Asparges med bacon opskrift

Her er vores opskrift på nemme asparges i ovnen. Det er nærmest for nemt til at kalde det en opskrift, men det er så lækkert at vi bliver nød til at dele den med Jer. At det er nemt at lave er jo bare en bonus.

Det er super godt tilbehør til en beef wellington, oksemørbrad eller et andet stykke godt kød.

Asparges med bacon - Opskrift på lækre grønne asparges med bacon omkring - Perfekt tilbehør til gæstemad eller nytår
Udskriv Pin
0 fra 0 stemmer

Asparges med bacon

Saftige grønne asparges med sprød bacon
Ret Brunch, Tapas, Tilbehør
Køkken Dansk
Keyword Grøntsager, lchf, Tilbehør
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter
Portioner 4 personer

Ingredienser

  • 16 stk grønne asparges
  • 8 skiver bacon

Fremgangsmåde

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Knæk den seje ende af aspargesene, og rul dem 2 og 2 ind i et stykke bacon.
  • Læg dem i et fad, og giv dem cirka 20 minutter i ovnen indtil baconen er lækker og sprød.
  • Server straks.
Har du prøvet denne opskrift?Nævn os på dit billede med @madformadelskere brug #madformadelskere!

Prøv også: Bønner med bacon

Serveringsforslag

Tips og tricks til asparges med bacon

  • Lav det forberedende arbejde i god tid. Du kan for eksempel vikle dine asparges med bacon om formiddagen og stille dem på køl. Så er de klar til at smide i den varme ovn cirka 30 minutter før I skal spise.
  • Får I ikke spist dem alle? Så gem dem i køleskabet, de er også gode kolde dagen efter.
  • Prøv også denne ret med grønne bønner i stedet for asparges.

Hvad synes du om opskriften?

Har du prøvet denne opskrift? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ❤️

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores E-bog med 10 nemme hverdagsretter:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mad for madelskere - God familiemad hver dag

Hej - Velkommen til...

Bag Mad for Madelskere gemmer der sig en lille familie bosat i Sønderjylland. Familien består af mor Tina, far Rasmus, Johannes på 4 år og Ellen på 3 år. Familiehunden Lasse er også med når der skal smages på retterne.

Relaterede indlæg

opskrift på grillede grønne asparges - det perfekte tilbehør til grillekylling eller en bøf på grillen

Grillede grønne asparges

Opskrift »
shares