Populært:

Madformadelskere / Madplaner / Madplan uge 34

Madplan uge 34


Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

Photo of author

Tina Westergaard Møller

Vi er godt i gang med hverdagen igen efter sommerferien, og der er masser af lækker mad på ugens madplan for både børn og voksne. I denne uge kan du servere blandt andet grillede tigerrejer og vegetarisk risotto for familien samt en masse andet lækkert.

madplan uge 34

Hverdagsmad for hele familien til uge 34

Selvom kalenderen stadig siger august, så er sommervejret ikke rigtig med os. Det betyder at vi gerne vil spise lidt ekstra hyggeligt her sidst på sommeren.

Madplanen er lavet ud fra at hele familien kan spise med, både store og små. Det er simpel og god mad, som alle kan hjælpe med til at lave.

Så tag gerne familien med i køkkenet og tilbered ugens måltider. Der er alt fra en lækker stir fry med kylling til karrykoteletter og fransk løgsuppe.

Der er masser af gode smage, og det er ganske enkelt at printe både opskrifter og indkøbslisten ud herunder.

Madplan for uge 34

madplansfunktion

Modtag vores madplan hver uge i din indbakke

Hvad synes du om opskrifterne?

Har du prøvet en af opskrifterne her i madplanen? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Skriv en kommentar


Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.