Populært:

Madformadelskere / Madplaner / Madplan uge 32

Madplan uge 32


Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

Photo of author

Tina Westergaard Møller

En madplan kan hjælpe dig med at sætte system på ugens aftensmad. Det er en måde at I kan spare både tid og penge på i Jeres familie, og du kan nøjes med at handle stort ind en gang om ugen. Madplanen kan du tilpasse, bytte opskrifter ud og til sidst lave en indkøbsliste med et enkelt klik. Så bliver det ikke meget nemmere!

madplan uge 32

Hverdagsmad for hele familien til uge 32

For nogle starter hverdagen igen. Børnene skal snart i skole og børnehave, og mange forældre skal tilbage på arbejde. Måske er I heldige at have fri i denne uge også, men for mange lakker ferien mod enden.

I denne tid skal der mere struktur på hverdagen, og her kan en madplan hjælpe mange med at få lidt ekstra tid og overskud i hverdagen.

I denne uge står den på masser af lækre hverdagsfavoritter. Der er alt fra frikadeller og børnevenligt pastafad med pølser til en lækker intervalstegt culottesteg og en gammeldags grydestegt kylling med agurkesalat.

Madplan for uge 32

madplansfunktion

Modtag vores madplan hver uge i din indbakke

Hvad synes du om opskrifterne?

Har du prøvet en af opskrifterne her i madplanen? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Skriv en kommentar


Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.