Madformadelskere / Madplaner / Madplan uge 32

Madplan uge 32


Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

Photo of author

Tina Westergaard Møller

En madplan kan hjælpe dig med at sætte system på ugens aftensmad. Det er en måde at I kan spare både tid og penge på i Jeres familie, og du kan nøjes med at handle stort ind en gang om ugen. Madplanen kan du tilpasse, bytte opskrifter ud og til sidst lave en indkøbsliste med et enkelt klik. Så bliver det ikke meget nemmere!

madplan uge 32

Velkommen til Madformadelskeres nye madplan

Som noget nyt her på bloggen, vi du hver uge fremover kunne finde en madplan her på madformadelskere.dk – Den vil indeholde gode opskrifter og inspiration til ugens hverdagsmad, og lidt ekstra lækkert mad i weekenderne. Sådan spiser vi nemlig ofte selv.

I vores madplan er der fokus på god og familievenlig mad, som hele familien kan hjælpe til med at lave, og som store og små elsker at spise. Alle retter er afprøvet på familien herhjemme, og godkendt af både store og små. Madplanen indeholder opskrifter til alle ugens aftensmåltider, og du kommer til opskrifterne ved at klikke på billederne.

Under madplanen har du mulighed for at gemme og tilpasse den til Jeres familie. Her kan du udskifte opskrifter, vælge antal personer de enkelte dage, og lave en samlet indkøbsliste til sidst.

Så bliver det ikke meget nemmere!

Madplan for uge 32

Modtag vores madplan hver uge i din indbakke

Sådan bruger du vores madplaner

Du kan følge madplanen helt slavisk, eller du kan se den som inspiration – det er helt op til dig og din familie.

Vi anbefaler at du laver madplan for en uge af gangen, og inddrag gerne familien i planlægningen af aftensmaden. Måske skal børnene endda med i køkkenet og lave retterne?

TILPAS DIN MADPLAN OG FÅ INDKØBSLISTE

Du kan under madplanen gemme den, og selv redigere i madplanen. Det vil sige du kan rette hvor mange personer du skal lave mad til på de enkelte dage, og også skifte retter ud eller tilføje helt andre opskrifter til madplanen hvis du har lyst. I kolonnen “Andet” kan du tilføje opskrifter på for eksempel bagværk du vil lave til madpakken, kager du vil bage i løbet af ugen eller noget helt andet.

Er der noget i madplanen, der ikke falder i Jeres smag, så kan du søge i vores over 700 opskrifter, hvor du helt sikkert kan finde en ret, der passer bedre til Jeres familie.

Når du er tilfreds med Jeres madplan, kan du generere en indkøbsliste, med alle ingredienserne til ugens madplan. Hvis der er noget du allerede har i skabene, kan du nemt klikke det af på indkøbslisten, så det forsvinder. Til sidst kan du nemt printe alle opskrifterne og indkøbslisten ud på en gang.

Læs mere om vores madplaner og se de tidligere ugers madplaner her

madplansfunktion

Hvad synes du om opskrifterne?

Har du prøvet en af opskrifterne her i madplanen? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Photo of author

Opskrift af Tina Westergaard Møller

Tina er 33 år og uddannet civilingeniør i Arkitektur. Arkitektblyanten er dog skiftet ud med laptop og piskeris, og nu bruger hun meget af sin tid på at dele glæden ved madlavning med Jer her på Madformadelskere. Tina har stået i køkkenet siden hun var lille, og havde som barn en drøm om at blive kok. Hun elsker at fremtrylle lækre desserter og kager, og dele dem med familie og venner.

Skriv en kommentar

KONTAKT

Redaktionen består af:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund
[email protected]

COPYRIGHT

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge vores materiale i hverken privat eller kommercielt henseende. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.