Populært:

Madformadelskere / Madplaner / Madplan uge 29

Madplan uge 29


Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

Photo of author

Tina Westergaard Møller

Sommerferien er i fuld gang for mange af os, men derfor skal der selvfølgelig stadig lækker mad på bordet, og madplanen her på bloggen holder selvfølgelig ikke sommerferien. Vi håber du kan blive inspireret til at lave din egen madplan.

madplan uge 29

Hverdagsmad for hele familien til uge 29

Sommervejret er lidt svingende for tiden, men madplanen kan man altid regne med. Selvom vi har både regnfulde og solrige sommerdage, så skal der mad på bordet, og gerne noget hele familien elsker at spise.

I denne uge har vi forslag til en madplan, der indeholder alt fra risotto med kylling og en dejlig selleribøf til fisk, pizza og også en mexicansk burger.

Det er jo ferie for mange, og det betyder da lidt ekstra god og lækker hyggemad som vi kan spises sammen hele familien.

Vi håber denne madplan kan inspirere dig til hvad I skal spise i denne uge, og du kan som altid skifte ud og bytte rundt på opskrifter, så madplanen passer til de ting I skal lave i denne uge.

Madplan for uge 29

madplansfunktion

Hvad synes du om opskrifterne?

Har du prøvet en af opskrifterne her i madplanen? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Opskrift af

Tina Westergaard Møller Avatar

Skriv en kommentar


Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.