Populært:

Madformadelskere / Madplaner / Madplan uge 26

Madplan uge 26


Photo of author

Af: Tina Westergaard Møller

Udgivet:

Photo of author

Tina Westergaard Møller

Sommervejret har fået fat, og mange børn har fået sommerferie. Det betyder selvfølgelig ikke at madplanen holder sommerferie, for selvom man er hjemme, så er det dejligt at planlægge aftensmaden, så der er plads til en masse sjov i sommerferien.

madplan uge 26

Hverdagsmad for hele familien til uge 26

Vi skal spise godt selvom det er sommerferie for mange. Det er også stadig hverdag for mange forældre, og måske endda lidt sværere for mange at få puslespillet til at gå op med arbejde og børn der har sommerferie.

Derfor har vi stadig nem hverdagsmad på menuen mange af ugens dage, og så tænder vi op i grillen og hygger lidt ekstra i weekenden.

I denne uge skal vi blandt andet have tortillas, græsk bøf med det hele, en vegetarisk lo mein og nemme omeletter. Vi skal også have pandekager med fyld, og i weekenden griller vi en lækker kalveculotte og håber på vejret er med os.

Vi håber du kan blive inspireret til dejlig mad i den kommende uge, og at du nyder din uge hvad enten den står på ferie eller arbejde for dig.

Madplan for uge 26

madplansfunktion

Modtag vores madplan hver uge i din indbakke

Hvad synes du om opskrifterne?

Har du prøvet en af opskrifterne her i madplanen? Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om den. Læg en kommentar, giv antal stjerner på opskriften og del dit billede på Instagram med #madformadelskere – Vi elsker at se Jeres retter ♥️

Tilmeld dig også gerne vores Facebookgruppe, hvor du kan vise billeder af den lækre mad du laver! Du finder Facebookgruppen her

Skriv en kommentar


Om madformadelskere

Redaktionen:
Tina Westergaard Møller
Rasmus Juul Møller

Mad for Madelskere udgives af:
WM Media
CVR: 38046799
Vinkelvej 16, 6520 Toftlund

Kontakt
[email protected]

Rettigheder

Alt tekst og alle billeder på denne hjemmeside tilhører Madformadelskere – Du må under ingen omstændigheder bruge materiale fra vores hjemmeside eller sociale medier uden skriftlig aftale. Overtrædelse vil udløse et krav om kompensation.